İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Seçim anatomisi

Dün şok bir kararla Kirkor Döşemeciyan ve Herman Baliyan “zorunlu bir açıklama” ile karşılarına dikildikleri insanlar ile aynı listede buluşunca, açıklamada adı geçen arkadaşları deyim yerindeyse “ortada kaldılar”. Bu isimlerden L.Rafi Bilal seçimler konusundaki görüşlerini sizlerle paylaşmak istedi. Biz de aracılık ediyoruz.

Sevgili Dostlar,
Böylece seçim sürecinin birinci etabını bitirmek üzereyiz… Yarın 20 Nisan 2001 ve dört kurumdan yönetim kurulu uyeliği için aday olma süresi saat 17.00’de sona eriyor.

Bu arada doğal olarak seçim vitrininde de hareketlilik var.

1) Kalfayan çok cici bir liste hazırladı, kültür ve eğitim düzeyi yüksek, alt orta yaş(!) düzeyinde adaylar ile tek liste halinde toplum karşısına çıkarak hizmete talip olduklarını beyan ediyorlar. Başarılar dilerim.

2) Getronagan genç ve dinamik bir yapıya kavuşmakta, bu dönem eksikliği çekilen kurumsal çalışmayı sevgili Arman Şirin başkanlığında yakalayacaklarını umuyorum.

3) Karagözyan cephesi iki listesi ile demokrasi sınavından geçeceği 6 Mayıs’ı beklerken taraflar kurumları ziyaret ederek bilgilendirme sürecine devam ediyorlar, toplum hizmetinde amaçları örtüşen her iki gruba da iyi şanslar dilerim.

4) Surp Prgiç Hastanesi… İnce bir taktik çalım ile şimdilik tek listeye düştü, yarını da var bu işin, kim bilir birileri bakarsınız Feriköy semalarından bayrağı kapıp hizmete talip olabilir. Bildiğiniz gibi “Kirkor Döşemeciyan ve Arkadaşları” olarak basında yer alan oluşum “Kirkor Döşemeciyan, Herman Baliyan” ile “ve Arkadaşları “na dönüştü. Sevgili Döşemeciyan ve Baliyan “Milli Mutabakat” mücahitleri olarak ilke ve anlayışta ters düştükleri karşı grup ile ayni listede Hastane ve toplum menfaati adına yer aldılar.

“ve Arkadaşlari” olarak bilinen ve aslnda hepsinin de birer soy ve vaftiz adı olan aşağıda isimleri yer alan bizler de ekte tetkikinize sunduğumuz amaçlarımız ile beraber pijamalarımızı giyerek TV izlemeye mahkum edildik. Bu program bazılarına bir numara büyük geldiği için seçilme hakkımız elimizden alındı. Tanrı günahlarını bağışlasın, pek adil değil ama cemaatimize de layık olduğu yöneticileri ihsan etsin.

KIRMIZI LiSTE ADAY ADAYLARI

L.Rafi Bilal
Arsen Yarman
Prof. Anahit Coşkun
Dr. Artin Mezadur
Onnik Nalbantgazaroğlu
Habip Özfuruncu
Hermon Nikotyan
Harut Kurumlu
Vartan Özgül
Jaklin Ermen
Simon Artuç
Manuel Tagaryan
Sevan Çavuşyan

Seçimlerin barış ve mutluluk içinde geçmesini temenni eder, tüm adaylara başarı ve sağlıklı hizmet olanağı dilerim.

Rafi Bilal

Not: Ekteki programımızı okuyunca ne kadar tehlikeli insanlar olduğumuzu siz de anlayacaksınız. (bazılarınız bu programı benim iki ay evvel eğer seçilirsem neler yapmak isterdim adlı mailimden anımsayacaktır.)

Yorumlar kapatıldı.