İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kalfayan’dan açık davet

Kalfayan Yetimhanesi Vakfı yönetim kurulu, Hye-List aracılığıyla yayınlanan çağrıda, 06 Mayıs 2001 tarihinde yapılacak olan seçimle oluşacak yeni dönem yönetim kuruluna uye olmaya herkesi davet ediyor. Yönetim Kurulu üyelerinden Raffi Bilal’in açık çağrısı şöyle…

Sevgili Dostlar,

Bu akşam Kalfayan Yetimhanesi Vakfı yönetim kurulu üyesi olarak kurulumdan almış olduğum icazet ile sizleri 06 Mayıs 2001 tarihinde yapılacak olan seçimle oluşacak yeni dönem yönetim kuruluna üye olmaya davet ediyorum.

Her organizma dinamizmini kan yenileyerek koruyabilir. Biz de deneyimimizi sizlerin dinamizmi ile birleştirmek ve geleceğin nesillerinin yetişmesinde ufkunuzdan yararlanmak, sizleri yarınların deneyimli yöneticileri olarak yetiştirmek istiyoruz.

Kalfayan İlköğretim Okulu 134 karma gündüzlü, 44 yatılı kız öğrencisi bulunan ve Üskudar, Bağlarbaşında yer alan bir cemaat okulumuzdur. Gelir gider dengesi maalesef her geçen gün daha kötüleşmesine rağmen misyonu gereği varlığının korunması kaçınılmaz olan bir kurumumuzdur.

9 asil ve 4 yedek üyeden oluşan yönetim kurulu 4 yeni üye gereksinimini hye-list yolu ile toplumun ilgisine açmaktadır. Söylemlerini, projelerini gerçek hayatta uygulamak isteyen tum kardeşlerimi daha fazla bilgi almak icin konu ile ilgilenmeye davet ediyorum. Tüm sorular forum ortamında cevaplandırılacaktır.

Sevgilerimle
Rafi Bilal

Yorumlar kapatıldı.