İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yerevan’da Uluslararası Diş Hekimliği kongresi…

Ermenistan Diş Hekimleri Birliği Dünya Diş Hekimleri Federasyonu (FDİ) ile birlikte 10-12 Ekim 2001 tarihinde Yerevan’da Uluslararası Diş Hekimliği kongresi düzenliyor. Birlik konu hakkında Dt.Murad Ekmekçioğlu ile temasa geçmiş.

Aşağıda Dt.Murad Ekmekçioğlu’na yollanan fax mesajının tercümesini bulabilirsiniz

Saygıdeğer Meslektaşlar,

Ermenistan Diş Hekimleri Birliği Dünya Diş Hekimleri Federasyonu (FDİ) ile birlikte 10-12 Ekim 2001 tarihinde Yerevan’da Uluslararası Diş Hekimliği kongresini düzenlemektedir. Kongrenin ana teması, çağdaş diş hekimliğinde bilimsel son gelişmelerin görüşülmesi ve tartışılmasıdır. Ayrıca sosyal, kültürel ve turistik konularda görüş alışverişinde bulunulacaktır. Kongre süresice diş hekimliği araç-gereç ve kullanma materyalleri sergisi açılacaktır.

Kongrenin çalışma dilleri Ermenice, İngilizce ve Rusçadır. Oturumlar simültane tercüme edilecek ve belirtilen dillerde yapılacaktır.

Tebliği düşünülen her çalışma konusunun tamamı 2 sayfayı geçmeyecektir. Kısaltılmış (özet) yazılar ise yarım daktilo sayfasını aşmayıp İngilizce yazılacaktır.

Her konuşmacı veya katılımcı en çok 2 bilimsel konuyu tebliğ edebilecektir. Tebliğler ve çalışmalar en geç 31.05.2001 tarihine kadar Ermenistan Diş Hekimliği Birliği’ne bildirilecektir. Daha geniş bilgi edinebilmek için, katılımcıların en geç 31.03.2001 tarihine kadar kongre yönetimine başvurmaları gerekmektedir.

Aşağıdaki seçeneklerden herhangi birini tercih ederek başvurunuz ;

a) Kongre çalışmalarına hem konuşmacı hem de tebliğ sunarak katılacağım.

b) Kongre çalışmalarına yanlız tebliğ sunacağım, konuşmacı olmayacağım.

c) Kongre çalışmalarına katılacağım ancak konuşmacı olmayacağım gibi tebliğde sunmayacağım.

d) Kongreye herhangi bir şekilde katılamayacağım. Teşekkür eder başarılar dilerim.

Adres: Teleman Ğazaryan
Tumanyan p.23
Hayasdani Stomatologneri Asotsiatsia
Yerevan 375009-ARMENİA
Tel: +3741-538576
Fax: +3741-538576

NOT:

Yukardaki bilgileri içeren faksı 3 gün önce aldım . Tercüme edip sizlere bildiriyorum. 1999’da taoılan kongreye Türkiye’den katılan tek diş hekimi olmam nedeniyle bana gönderilmiş 99’daki kongre çok iyi ve başarılı geçmişti. Çok büyük bir olasılıkla bu kongreyede katılacağım. Katılmak isteyenler herhangi bir şekilde benimle ilişkiye geçerlerse sevinirim. Gönlüm Türkiye hay diş hekimlerinin yoğun olarak katılımından yana. Okuyucuların kendi diş hekimlerini haberdar etmesini rica ediyorum.

Dt. Murad Ekmekçioğlu – Bakırköy
Tel:0(212)5721183 -5432302
Fax: 0(212)5426845

Yorumlar kapatıldı.