İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye Ermenileri 2 Şubat’da iki ayrı kanalda

Türkiye Ermenileri 2 Şubat’da tv8 ve atv’de tartışma programlarına katılacaklar.

ATV’de yayınlanacak olan Siyaset Meydanı’nda son günlerde iyice gündeme oturan Ermeni Soykırımı tasarıları konusunda görüşler ortaya konacak. Program Atv’de saat 22:45’de.

Program atv’nin web sitesinde şöyle tanıtılıyor.

Ermeni soykırım yasasının Fransa Cumhurbaşkanı Chirac tarafından da onaylanması Türkiye’de büyük tepkilere yolaçtı… Oysa bu yasa tasarısı çalışmaları uzun zamandır devam ediyordu. Üstelik daha önce Amerika’da da aynı badireler atlatılmıştı ve diğer ülkelerde de benzer yasa tasarılarının gündeme geleceği biliniyordu… Peki Türkiye bu güne kadar bu konuda neler yaptı? Etkin bir çalışma yürütmek için geç mi kaldı? Ve gündemin önemli sorusu: Türkiye bu günden başlayarak neler yapmalı, nasıl yapmalı? Sadece Ermeni konusunda değil, genel olarak Türkiye’nin dünyadaki ağırlığı ve imajı sarsılıyor mu?

tv8’deki Gençlerle Soru – Yorum adlı tartışma programına ise Ermeni gençleri ve Türk gençleri konuk olarak katılacaklar. Konu ise “Sözde” Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısı. Bu program da saat 22:05’de başlıyor. tv8 Türkiye’de kablolu yayın ile izlenebiliyor.

Türkiye dışındakiler atv’yi internetten izleyebilirler.

ATV LIVE

Yorumlar kapatıldı.