İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Josef’in müzmin sakat kilise arkadaşı Beşiktaş’a  

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, iзeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Transfer dönemi yaklaştığı için önüne gelen oyuncunun Türk takımlarına yazılma süreci başladı… 

Bu isimlerden birisi de Beşiktaş‘tan Çin’in Pekin takımına giden Josef de Souza‘nın “kilise arkadaşı” Philippe Coutinho

Josef’in gelecekte pastor olmayı istediği Rio De Janeiro’daki  evanjelik kilisesinin müridi olarak sambacının bir kez daha Beşiktaş’ın gündeminde olduğu iddia edildi. 
Brezilya’dan O Globo ise 3 gün önce şu haberi yaptı. 

Üç aydır sakatlığı yüzünden oynamayan Coutinho’nun gelecek sezona kadar sahalara dönmesi beklenmiyor. Aston Villa’nın ofansif orta saha oyuncusu son günlerde bir kez daha kas rahatsızlığı hissetti. Takımın son iki maçında sahaya çıkamayacak. 

Haziran ayında 31 yaşına girecek Brezilyalı, Aston Villa’da sezon boyu kas sakatlıklarıyla mücadele etti.

Uyluk problemi Dünya Kupası’nın dışında tuttu. Kısa süre önce iyileşti. Hatta 6 Mayıs’ta Wolverhampton’a maçının kadrosuna bile girdi. Yedek kulübesinden çıkmadı. Aston Villa’nın antrenmanında yenden sakatlandı. En az 3 ay daha sahalardan uzak kalacak. 

O Globo’nun iddiasına bakılacak olursa Beşiktaş, Coutinho’yu transfer etse bile Ağustos ortasında başlayacak lige yetiştiremeyecek. Yaz kampında yararlanamayacak.

https://www.fotospor.com/besiktas/josef-in-muzmin-sakat-kilise-arkadasi-besiktas-a-568720

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın