İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Magazin yapıyorlar

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya iзeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkзılık, ayrımcılık ya da nefret suзu iзerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan цnce bu uyarıları gцz цnьne alarak, iзeriği ve/veya kaynağı gьvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Erkan Tan

CUMHUR İttifakı’nda çatlak oluşturmaya çalışıyorlardı… Devlet Bahçeli, “Haydi başka kapıya” dedi. Beyinleri yandı…! “Her evden HDP’ye bir oy” kampanyası yapıp, bu terörist destekçilerini TBMM’ye taşıyanlar;
“anayasa değişikliği için neden HDP de ziyaret edildi” diye magazin yapıyorlar… AKParti heyeti HDP’yi iktidara taşımakya da seçimlerde ittifak yapmak içindeğil TBMM’de anayasa değişikliğiiçin görüştü. Burada defalarca yazdım, televizyon yayınlarında söyledim, HDPkapatılmalıdır, siyasi parti falandeğildir, teröristlerin adamlarından, arkadaşlarından ve sevenlerinden oluşan siyasi parti maskeli bir insan topluluğudur.
Ne acıdır ki; HDP, hala TBMM’de yer alıyor. HDP’li Milletvekilleri, TBMM’de Başkan Vekili sıfatı ile oturum yönetebiliyorlar. Hazineden para yardımı alabiliyorlar. Maalesef, RTÜK’de üye bile bulundurabiliyorlar…
TBMM’de genel kurul görüşmelerinde saatlerce konuşabiliyor oylamalarda oy kullanabiliyorlar. TBMM GenelKurulunda bulunan bütün partilerve Milletvekilleri zaten birbirleri ilekonuşuyor, görüşüyor ve beraberoluyorlar. CHP ve muhalifler,teröristleri açıkça destekleyen HDPile görüştükleri için değil onlarıiktidara taşımaya çalıştıkları, için tepkigörüyorlar. Oysa CHP sözcüleri, HDP’ye nasıl bakanlık verileceğini planlıyorlar.
CHP ve HDP artık aynı oldukları için seçimleri kazanırlarsa; teröristlerin adamları, arkadaşları ve sevenleri, iktidarda, hükümet içinde, Vali ve Kaymakamlar arasında ve hatta Milli Güvenlik Kurulu’nda yer alacaklar.
Üstelik bunu da gizlemeye çalışıyorlar. İşte millet buna itiraz ediyor.

ABD SEÇİMLERİ VE TÜRKİYE
ABD seçimini kim kazanırsa kazansın, ABD dış politikasını Evangelist Hristiyan/Siyonist Yahudi ittifakı belirliyor. ABD kozmik odaları, Yahudilerin elindedir. Trump, Obama dönemindeki aleyhimizdeki dosyaların hiç birini kapatmadı ya da kapatamadı.
Ha Bıden; ha Trump… Ha Demokratlar ha Cumhuriyetçiler… Sonuçta al birini vur ötekine… İkisi de azılı düşmanlarımızın baş aktörleridir. İkisi de Siyonist Yahudilere yaranmak için adeta birbirleri ile yarışıyorlar.
Ayrıca Biden öylesine Yunan hayranı ki Amerikadaki lakabı Bidenopulos… Amerika; batıdan Yunanistan’ı, güneydoğumuzdan da PKK/PYD/YPG teröristlerini, Türkiye’yi kuşatmak için kullanıyor. Biden’in yardımcısı Kamala Harris’in kocası fanatik bir Siyonist Yahudi. İsmi Douglas Emhoff. Kamala Harris Yahudi lobisi tarafında öne çıkarıldı. İsrail’e her türlü desteği veriyor. Ermeni soykırımını açıkça destekliyor. Yani ABD, günümüzün Firavun makamıdır. Firavun’un adının ve partisinin bir önemi var mı…? Biz Firavun’un karşısında; Hazreti Musa’nın, Hazreti Muhammed’in (s.a.s.)tarafındayız.

AZERBAYCAN ZAFER GÜNÜ
Türk’ün şanlı bayrağı, Karabağ’a asılmıştır… Azerbaycan ordusunu ve halkını gönülden kutluyorum. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu konuda da emek sahibidir. Ermenistan, yeni bir savaşı kışkırtıyor. Ermenistan’a yükümlülüklerini hatırlatmanın tek yolu savaş olmamalı…
Karabağ meselesi, Rusya/Türkiye/ Azerbaycan/İran/Ermenistan ilişkilerinde, savaş ve acı değil de yeni bir barış ve işbirliği alanı olabilir mi…? Yeni bir ilişki modelinin ortaya çıkmasına zemin sağlayabilir mi…?
Kavga/ihtilaf/alanı değil, dostluk/kazanç alanına dönüşebilir mi…? Sınırlar kapanmıştı, sınır kapısı açılabilir mi…?

HARİÇTEN GAZEL
Kemal Kılıçdaroğlu yurt dışına bu ziyaretleri hangi sıfatla yapıyor…? Kendi partisinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile arasında korkunç bir Cumhurbaşkanlığı adaylığı savaşı var. CHP medyasında vemahallesinde taraflar, birbirleriningırtlağına sarılmış dövüşüyorlar. Bukavgayı gazetemiz Takvim günlerdirsizlere duyuruyor. Acayip bir kavga var.
Yani henüz kendi partisinin bile kesin ve ilan edilmiş Cumhurbaşkanı adayı değil.
Muhalefet cephesinde ise ayrıca bir adaylık savaşı var. Masadaki diğerleri asla ortak aday olarak onu kabul etmiyorlar. Aklı başında hiç bir kurum, şirket, fon kendisini Türkiye’nin gelecekteki Cumhurbaşkanı olarak kabul eder mi…!? Etmiyorlar zaten…!
Ciddiye almıyorlar… Kayıp olduğu saatler, daha evvel tefeci dediklerinden para istemesi falan hem muhalif cephede hem de CHP içinde her geçen gün aleyhine bir hava oluşturuyor. 6+ 1+1 masadakilerinKemal Kılıçdaroğlu isminden iyicesoğudukları hissediliyor. Şimdiden söylemek yanıltıcı olabilir lakin; CHP ve HDP adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak, diğerleri de kendi adaylarını ortak ya da münferit çıkartacaklar gibi görünüyor. Bütün amaçları seçim ikinci tura kalsın…!

https://www.takvim.com.tr/yazarlar/erkan-tan/2022/11/10/magazin-yapiyorlar

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın