İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Αναμένεται την Πέμπτη να βγει από το νοσοκομείο ο Πατριάρχης

Του Θεοδώρου Καλμούκου

ΒΟΣΤΩΝΗ. Έχει προγραμματισθεί να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Κ.». Ο Πατριάρχης, ως γνωστόν, νοσηλεύεται με κορωνοϊό από την περασμένη εβδομάδα με ήπια συμπτώματα, ενώ όλες οι εξετάσεις έδειξαν ότι όλα είναι πολύ καλά και η πορεία της αποθεραπείας του βαίνει ομαλώς.

Ο Πατριάρχης αναμένεται να παραμείνει στην οικία του μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Φανάρι, ενώ υπογραμμίζεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του εργαζόταν εντατικά στο νοσοκομείο.

Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την παραμονή των Χριστουγέννων στη διάρκεια των συχνών τεστ που γίνονται στο Φανάρι στα μέλη της Πατριαρχικής Αυλής και τους λοιπούς εργαζόμενους σ’ αυτό.

Καθήκοντα Πατριαρχικού Επιτρόπου έχουν ανατεθεί στον ο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος Εμμανουήλ, ο οποίος και προέστη της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπως έγραψε σχετικά ο «Ε.Κ.».

https://www.ekirikas.com/anamenetai-tin-pebti-na-vgei-apo-to-no/

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın