İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TGB’den ABD’nin sözde Ermeni soykırımı kararına tepki için konsolosluklar önünde protesto gösterisi

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olayları için “soykırım” ifadesini kullanmasına tepki için Türkiye Gençlik Birliği tarafından İncirlik Üssü, İstanbul ABD Başkonsolosluğu ve Ankara ABD Büyükelçiliği başta olmak üzere 11 ilde “ABD’nin soykırım yalanına yanıt: İncirlik Üssü kapatılsın” talebiyle protesto gösterisi düzenlenecek.

ABD Başkanı Joe Biden, “Türkiye karşıtı” bir politika izleyerek 1915 olayları için “soykırım” ifadesini kullanmıştı.

Ermeni lobisinin baskılarıyla her yıl gündeme gelen Ermenilerin bitmeyen asırlık yalanına destek çıkan Biden’e bugün 11 ilde tepki gösterilecek. 

Büyükelçilik ve başkonsolosluk önlerinde

Türkiye Gençlik Birliği (TGB), İncirlik Üssü, İstanbul ABD Başkonsolosluğu ve Ankara ABD Büyükelçiliği başta olmak üzere “ABD’nin soykırım yalanına yanıt: İncirlik Üssü kapatılsın” talebiyle protesto gösterisi düzenleyecek.


https://www.yenisafak.com/gundem/tgbden-abdnin-sozde-ermeni-soykirimi-kararina-tepki-icin-konsolosluklar-onunde-protesto-gosterisi-3620351

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın