İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Dışişleri Bakanlığı: Ermeni terörünün şehit ettiği mesai arkadaşlarımızı unutmadık, asla unutmayacağız

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Dışişleri, Ermeni terör örgütlerince şehit edilen Türk diplomatlarını anarak, “Yalanlar sadece tarihi çarpıtmıyor, masum canları da alıyor. Ermeni terörünün şehit ettiği mesai arkadaşlarımızı unutmadık, asla unutmayacağız!” mesajını paylaştı.

Muhammet Tarhan  

Dışişleri Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Ermeni terörü saldırılarında şehit edilen 31 Türk diplomatın isimlerine yer verildi.

Paylaşımda, “Yalanlar sadece tarihi çarpıtmıyor, masum canları da alıyor. Ermeni terörünün şehit ettiği mesai arkadaşlarımızı unutmadık, asla unutmayacağız! Rahat uyusunlar, hiçbir yalana ve baskıya boyun eğmeyeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/disisleri-bakanligi-ermeni-terorunun-sehit-ettigi-mesai-arkadaslarimizi-unutmadik-asla-unutmayacagiz/2218978

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın