İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan Başbakan eski Yardımcısı Gevorkyan: “Ulusal rezaletimiz” Erivan, 24 Nisan’ı kendi propagandası için kullanıyor

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Fuad Safarov

Ermenistan eski Başbakan Yardımcılarından Gevorkyan, Erivan yönetiminin sözde “Ermeni soykırımı” iddialarına atılan tarih olan 24 Nisan’ı kendi propaganda amacı için kullandığını söyledi; “Ulusal rezaletimiz!”

Ermenistan eski Başbakan Yardımcısı Armen Gevorkyan, Erivan’ın sözde  “24 Nisan’ Ermeni soykırımı” olayını kendi propaganda amaçlı kullanacaklarını vurgulayarak eleştirdi.

Kendi sosyal medya sayfasında Ermenistan yetkililerini eleştiren Gevorkyan, “Yetkililer kendi propaganda amacıyla 24 Nisan’ı kullanacaklar. Bu bizim ulusal rezaletimizin bir devamı olacak. Ermenistan tarihinde, hiç kimse böyle bir şey yapmamıştı” diyerek tepkisini dile getirdi.

https://www.dikgazete.com/ozel-haber/ermenistan-basbakan-eski-yardimcisi-gevorkyan-ulusal-rezaletimiz-h612576.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın