İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CHP’den skandala atama! Sabıkalı isim Bengü Kavlan’ı müdür yaptılar

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

TUNA ÇAM

Bursa’da, Cumhurbaşkanı’na hakaretten yargılandığı davada görevden alınan anaokulu öğretmeni Bengü KavlanCHPtarafından önce ilçe sekreteri, ardından müdür yapıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir anaokulunda öğretmenlik yapan Bengü Kavlan, geçen yıl kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a açıkça Ermeni ve Yahudi” diye hakaret edince, hakkında soruşturma başlatılarak görevden uzaklaştırıldı.



CHP İlçe teşkilatı ise Kavlak’a sahip çıkarak, ilçe sekreteri olarak görevlendirdi. Kavlak, geçen hafta ise CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz tarafından, yeni yaptırılan Zübeyde Ana Çocuk Akademisine müdür yapıldı. Akademinin açılışını da yine geçen hafta, çeşitli temaslar için Bursa’ya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yaptı.



YÖNETİM TEBRİK ETTİ
Yapılan skandal görevlendirmeyle ilgili olarak CHP İnegöl İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabından “26.03.2021 tarihinde CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı Mudanya Belediyesi Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’nde okul müdürü olarak göreve başlamıştır. Bu kutsal görevinde kendisine sonsuz başarılar diliyoruz. Layığı ile görevin üstesinden geleceğine, gelecek nesilleri bugünden aydınlatacağına şüphemiz yoktur” denildi.

https://www.sabah.com.tr/yasam/2021/04/05/chpden-skandala-atama-sabikali-isim-bengu-kavlani-mudur-yaptilar?paging=2

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın