İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bahçeli’den Halk TV’ye mesaj: Çok yakından takip ediyorum

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***
Özlem Gürses’e mesaj gönderen MHP lideri Bahçeli, Halk TV’yi yakından takip ettiğini söyledi.

MHP hakkındaki eleştirilere yanıt veren Devlet Bahçeli, Özlem Gürses’e gönderdiği mesajında, “Halk Tv’de yönettiğiniz haber programını çok yakından takip ediyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özlem Gürses ile Hafta Sonu Ana Haber’e mesaj gönderdi. ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915’i soykırım olarak tanımasının ardından hiçbir şey söylenmediği yönündeki eleştirilere yanıt veren Bahçeli, “Lütfen 57. Cumhuriyet Hükümeti’nde Sözde Ermeni Soykırımı ile Mücadele Kurulu’nun 3 yılı aşkın süren çalışmalarını da dikkate almalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘PROGRAMINIZI ÇOK YAKINDAN TAKİP EDİYORUM’

Özlem Gürses’e gönderdiği mesajında Halk TV’yi yakından takip ettiğini söyleyen Bahçeli, şunları kaydetti:

“Muhterem Özlem hanımefendi,

Halk Tv’de yönettiğiniz haber programını çok yakından takip ediyorum. Amerikan devlet başkanının gündeme taşıdığı soykırım iftirasını yorumlarken Türkiye’nin hiçbir şey yapmadığı ya da yapamayacağını söyleyen program konuşmacılarının dikkatini çekmek istiyorum.

Lütfen 57. Cumhuriyet Hükümeti’nde Sözde Ermeni Soykırımı ile Mücadele Kurulu’nun 3 yılı aşkın süren çalışmalarını da dikkate almalarını rica ediyorum.”


Artı Gerçek

Yorumlar kapatıldı.