İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hayatını kaybeden İbrahim Toru’ya büyük ödül

Anadolu Yayıncıları Derneği tarafından düzenlenen 6. Anadolu Medya Ödülleri’nin sahipleri düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. “Özel Ödüller” başlığıyla hayatını kaybeden gazeteciler Ahmet Kekeç, Ferhat Koç, Markar Esayan ve İbrahim Toru’ya vefa ödülüne layık görüldü.

Anadolu Yayıncıları Derneği tarafından düzenlenen 6. Anadolu Medya Ödülleri’nin sahipleri düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.

Anadolu Yayıncıları Derneği Başkanı Sinan Burhan tarafından açıklanan ödül sahipleri, ödüle layık görünenlerle ilgili başarı detaylarıyla birlikte verildi. Toplantıda AYD’nin yöneticileri de hazır bulundu.

İBRAHİM TORU’YA VEFA ÖDÜLÜ

Gazeteciler.com’da yer alan habere göre, ödüller arasında bazı isimlere vefa ödülleri de verildi. Bu kapsamda “Yılın iletişim ödülü – iletişim alanında yeni bir vizyon” başlığıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun için; ” ÖzelÖdüller” başlığıyla hayatını kaybeden gazeteciler Ahmet Kekeç, Ferhat Koç, Markar Esayan ve İbrahim Toru için ödüller açıklandı.

“Anadoluya ruh verenler-Necip fazıl ve Sezai Karakoç kitaplarını basan mektep” başlığıyla hayatını kaybeden Hilmi Kurtulmuş için de ödül açıklandı.

“Unutmayacağız” mesajıyla açıklanan ödüller ismi geçen gazetecilerin belirlenen yakınlarına teslim edilecek.

Öte yandan “Anadoluya ruh verenler-Bayraktar İHA ve SİHA yerli ve milli üretim” başlığıyla Özdemir Bayraktar’a da ödül verileceği açıklandı.

https://www.urfanatik.com/haber/5917084/hayatini-kaybeden-ibrahim-toruya-buyuk-odul

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın