İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

System of a Down grubundan Ermenistan’a bağış çağrısı

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Müzik grubu System of a Down klibinde Azerbaycan’daki sivilleri hedef alan Ermenistan’a bağış toplamak içi çağrıda bulunurken, YouTube videonun kaldırılması yönündeki şikayetlere karşın henüz bir adım atmadı.

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde 1994 yılında kurulan Ermeni–Amerikan müzik grubu “System of a Down” 15 yıl aradan sonra piyasaya dönme kararı aldı.

System of a Down grubundan Ermenistan'a bağış çağrısı - 2

Müzik grubunun ilk icraatı ise, Azerbaycan tarafından hezimete uğrayan Ermenistan ordusu için bağış toplamak oldu.

System of a Down grubundan Ermenistan'a bağış çağrısı - 3

Müzik grubu 27 Eylül’den bu yana Azerbaycan’daki sivilleri hedef alan Ermenistan  için klip çıkardı. Klipte Ermenistan askerlerinin görüntülerine de yer verildi.

System of a Down grubundan Ermenistan'a bağış çağrısı - 4

Kliplerini YouTube üzerinden yayınlayan grup, “Yıllar sonra 2 yeni şarkı yayınladık. Şarkılarımızda Karabağ ve Ermenistan’dan bahsettik. Destek bekliyoruz. Yardımlar Karabağ ve Ermenistan’daki ihtiyaç sahipleri ve askerler için kullanılacak” ifadeleri yer aldı. 

System of a Down grubundan Ermenistan'a bağış çağrısı - 5

YouTube, bağış kampanyası başlatan müzik grubuna gelen şikayetlerin ardından henüz bir adım atmadı.

https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/system-of-a-down-grubundan-ermenistana-bagis-cagrisi,F9rcahGVjUedjki5pzKpug/I8JL0MqWb0GBCKqa6RAKEA

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın