İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türk Ocakları, Ermenistan ve Fransa protesto etti

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***
Türk Ocakları Derneği Adana Şubesi, Azerbaycan’a saldıran Ermenistan ile Ermenistan’a destek veren Fransa’yı protesto etti.

Türk Ocakları Derneği Adana Şube Başkanı Ömer Volkan Çiçek, İnönü Parkı’nda yaptığı basın açıklamasında, Ermenistan’ın Azerbaycanlı sivil Türklere saldırarak savaş suçu işlediğini söyledi. Ermenistan’ın sivil katliamlarını ve dünyanın bu katliamlara sessiz kalmasını protesto ettiklerini ifade eden Çiçek, “İşgalci Ermenistan terör devleti ve en büyük destekçisi Fransa’yı lanetliyor, yaşanan tüm bu katliamlarıa sessiz kalan sözüm ona dünya devletlerini kınıyoruz. Başta Birleşmiş Miletler olmak üzere tüm dünyayı Azerbaycan’ın uluslar arası hukuktan doğan haklarını tanımaya, Ermeni teröristlerin masum sivilleri katletmesine dur demeye çağırıyoruz. Büyük Atatürk’ün z’Azerbaycan’ın sevinci sevincimiz, kaderi kaderimizdir’ sözünü bir kez daha hatırlatarak, bütün Türk devletlerini ve Türk dünyasını da Aezerbaycan’a destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Çiçek basın açıklamasının ardından ‘Ya Karabağ Ya Ölüm’ şiirinin üç kıtasını okuduktan sonra kalabalık Ermenistan ve Fransa aleyhine sloganlar atarak dağıldı.


https://www.gunaydingazetesi.com.tr/turk-ocaklari-ermenistan-ve-fransa-protesto-etti/102073/

Yorumlar kapatıldı.