İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Muharrem İnce: Buradaki CHP yönetimine de güvenmiyorum, arkadaşlarıma zarar verirler

***Metinde yer alan görüşler yazar(lar)ına ait olup, HyeTert’in görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.***
Eski CHP milletvekili Muharrem İnce, ülke geneli başlatmış olduğu “Memleket Hareketi” programı kapsamında Iğdır’da vatandaş ve esnafları ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Iğdır Havalimanı’na geldikten sonra, kent merkezine geçen İnce, burada vatandaş ve esnafla ayaküstü sohbet etti.

“CHP yönetimine de güvenmiyorum”

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen İnce’nin bir vatandaşla ikili diyalogu dikkat çekti.

İnce şunları kaydetti:

Kimseye haber vermedim, çünkü sokağı görmek istedim. Haber verirsem etrafım partililerle çevriliyor ve vatandaşla konuşamıyorum. Hastalıkta var tabi. Bir şehre habersizce geliyor caddeleri dolaşıyor ve vatandaş ne diyor onları dinliyoruz. Bunu bilerek yapıyorum. Beni karşılamaya gelen bu CHP yönetimine de güvenmiyorum, arkadaşlarıma zarar verirler.

Nahcivan’a geçmek istediğini fakat yetkililerin can güvenliği sebebiyle izin vermediklerini dile getiren İnce, “Nahçıvan’a gitmek istedik. Uluslararası hukuk anlamında da Birleşmiş Milletler kararları anlamında da haklı olan Azerbaycanlı dostlarımız, kardeşlerimiz var. İşgalci bir Ermenistan var. Biz (Azerbaycan halkına) onlara moral, destek vermek için Nahçıvan’a gitmek istedik ama devlet yetkilileri güvenlik gerekçeleri nedeniyle bunun mümkün olmadığını söylediler” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce daha sonra otobüsü ile Ardahan’a gitmek için yola çıktı.

İHA


Independent Turkce

Yorumlar kapatıldı.