İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TBMM Başkanı Şentop: Türkiye Azerbaycan’ın yanında bütün gücüyle durmaya devam edecektir

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

TBMM Başkanı Şentop, Türkiye’nin Azerbaycan’ın yanında durmaya devam edeceğini belirterek, “Sivillere yönelik son saldırıları göstermiştir ki; Ermenistan, bütün bölge barışı bakımından iflah olmaz bir terör devletidir.” dedi.

Sinan Uslu  

TBMM

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısına tepki gösterdi.

Şentop, “Sivillere yönelik son saldırıları göstermiştir ki; Ermenistan, sadece Azerbaycan’a karşı bir tehdit değil, bütün bölge barışı bakımından iflah olmaz bir terör devletidir ve doğacak sonuçların tek sorumlusudur. Türkiye, Azerbaycan’ın yanında bütün gücüyle durmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

https://www.aa.com.tr/tr/politika/tbmm-baskani-sentop-turkiye-azerbaycanin-yaninda-butun-gucuyle-durmaya-devam-edecektir/1987038

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın