İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan’a PKK’lı teröristler sevk edildi

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Ermenistan işgalinde olan Dağlık Karabağ’a terörist PKK’lıların yerleştirildiği ortaya çıktı.

Azerbaycan ve Türkiye arasındaki yakın ilişkiler Ermenistan ve Rusya gibi ülkeleri rahatsız ederken, PKK ve Ermenistan arasındaki derin bağ tekrar ortaya çıktı.

Cairo24 adlı haber ajansı bugün geçtiği bir haberde Ermenistan’ın eski İran Büyükelçisi Grachya Poladyan’ın PKK’lı teröristlerin Karabağ’a giden rotasına ilişkin bir planı paylaştı. Poladyan PKK’lıların Karabağ’a yerleştiğini de söyledi.

İran’da konakladılar

Verilen bilgilere göre, Temmuz ayında Irak’tan İran’ın Urmiye kentine götürülen 25 PKK’lı terörist İran’da bir müddet kaldıktan sonra Ermenistan’a geçti.

250 terörist Suriye’den geldi

Eylül ayı başlarından Suriye’nin Kamışlı bölgesinden getirilen 250 kişilik terörist grup İran üzerinden Ermenistan’a geçti.

PKK’nın bu hamlesinin altında Ermenistan’ın Türk SİHA’larına karşı kullanılmak üzere Rus yapımı füze verme sözünün olduğu iddia ediliyor.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ermenistana-pkkli-teroristler-sevk-edildi-1391366.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın