İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Arnavutköy’de yanan lüks restoranın kime ait olduğu ortaya çıktı

İstanbul Arnavutköy’de dün gece yangının meydana geldiği kapalı durumdaki restoran kullanılamaz hale geldi. Ünlü balıkçı restoranının geçen Şubat’ta ‘organize suç örgütü lideri’ iddiasıyla tutuklanan Yakup Süt’e ait olduğu öğrenildi. Yanan restoranın bulunduğu binada, eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın da oturduğu öğrenildi.

DÜN gece 01.30 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy’de bulunan ünlü balıkçı restoranında yangın çıktı. Kısa süre içinde yayılan yangına çok sayıda itfaiye aracı müdahale etti.

Salgın nedeni ile Mart ayı ortasından bu yana kapalı olan restoranda meydana gelen yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor. Semt sakinlerinden biri, kilise vakfına ait 60 yıllık binanın elektrik aksamında sorun olabileceğini kaydetti.

SAHİBİ YAKUP SÜT
Günün aydınlanması ile birlikte, yangının yarattığı tahribat da ortaya çıktı. Kullanılamaz hale gelen 10 yıllık restoranın sahibi Yakup Süt ile birlikte gözaltına alınan 21 kişi geçen Şubat ayında tutuklanmıştı.

Arnavutköyde yanan lüks restoranın kime ait olduğu ortaya çıktı

KARDEŞLERİ DE TUTUKLANMIŞTI
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, Yakup Süt’ün kardeşleri Volkan ve Yusuf Süt de tutuklanmıştı.

Arnavutköyde yanan lüks restoranın kime ait olduğu ortaya çıktı

ESKİ BAKAN DA OTURUYOR
Dün gece yangının meydana geldiği restoranın üst katında 4 daire bulunuyor. Dumandan etkilenen dairelerden birinde, eski Bakan Saadettin Tantan ile kızı ve damadının da yaşadığı öğrenildi. Ancak dünkü yangın esnasında eski Bakan Tantan’ın evinde olmadığı öğrenildi.

Arnavutköyde yanan lüks restoranın kime ait olduğu ortaya çıktı

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/arnavutkoyde-yanan-unlu-restoranin-kime-ait-oldugu-ortaya-cikti-41526857

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın