İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Eski Beşiktaşlı’dan sözde soykırım tokadı!

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Şu anda Ermenistan milli takımında görev yapan ve Vicente Del Bosque ile Beşiktaş için İstanbul’a gelen İspanyol kondisyoner Javier Minano’nun, ülkedeki bir televizyon programında Ermenilere istediği cevabı vermediği ortaya çıktı.

Vicente Del Bosque ile İstanbul’a gelen İspanyol kondisyoner Javier Minano’nun, Ermenistan’da güzel bir tarih dersi verdiği ortaya çıktı… sözde Ermeni soykırımı ile ilgili yapılan bir program için hali hazırda Valencia ile beraber Ermenistan Milli Takımı’ndan çalışan Minano’dan Türkiye’de çalışmış birisi olarak fikir istendi. Ancak Minano bu talebe, “bu konuda söyleyecek bir şeyim olamaz ben tarihçi değilim. Basit bir kondisyonerim. Bu konuları tarihçelere bırakmayı tercih ederim” dedi.

http://www.fotospor.com/haber-dunyadan-futbol-eski-besiktaslidan-sozde-soykirim-tokadi-377108

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın