İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Millet evde, misyonerler TV’de

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

SAT7 Türk isimli televizyon kanalı, haftanın her günü kesintisiz olarak ekranlarından misyonerlik faaliyeti yürütüyor. Varlığı İslam ile anlam bulmuş ‘Türk’ ismini kullanarak propaganda yürüten şer odaklarının pervasızlığı hayret uyandırıyor. Vatandaşlar ise, “Müslüman sokağında salyangoz satmaya çalışan bu kanallar kapatılsın” diyor.

Harun Sekmen

Türkiye’ye yönelik kirli faaliyetlerine hiçbir ara vermeyen misyonerler, karanlık emellerini televizyon ekranlarına taşıdı. SAT7 Türk isimli bir TV kanalı aracılığıyla gencecik beyinleri zehirleyen misyonerler hiçbir hükmü kalmamış ve bozulmuş inançlarının sapkın propagandasını yapıyor.

Vatandaş: RTÜK göreve!

Osmanlı Devletinin yıkılmasına başat rol oynayan fitne odaklarından olan misyonerler ülkemizin bekasını da hedef alıyor. Apartman altlarına açtıkları kiliselerle, şehrin işlek caddelerinde faaliyete geçirdikleri kitapçı dükkânlarıyla sapkın inançlarının propagandasını yapan misyonerler şimdide televizyon ekranlarından zehir saçıyor.

Uydu üzerinden yayın yapan SAT7 Türk isimli misyoner kanalı, Müslüman Anadolu milletinin imanını zayıflatmak için günün her saati iğrenç bir yayın politikası güdüyor. Tahrif edilmiş inançlarından pasajlar okuyan sinsi misyonerler, Müslümanların bütün kadim değerlerine aleni bir şekilde saldırıyor.

“Evde kal”ı fırsat bildiler

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kişisel karantina uygulayanların televizyon başına olmasını fırsat bilen Türkiye düşmanı misyonerler ekranlarından zehir kusuyor. İslam ile müşerref olmuş bir dinin mensuplarına yönelik yürütülen kirli çalışma ise maşeri vicdanı yaralıyor. Gazetemizi arayarak kanal ile ilgili çok sayıda şikayette bulunan vatandaşlar ise RTÜK’ün harekete geçmesini bekliyor. Konu ile ilgili ulaşmaya çalıştığımız RTÜK yetkililer ise haberimizin yayına hazırlandığı süre içerisinde herhangi bir geri bildirim yapmadı.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/millet-evde-misyonerler-tvde-1167439.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın