İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kim Kardashian internette öyle bir fotoğraf paylaştı ki… İşte herkesin konuştuğu o görüntü

Kim Kardashian geçtiğimiz günlerde kardeşi Kourtney Kardashian ile tüm ailenin birlikte rol aldığı Keeping Up With The Kardashians programındaki saç saça baş başa kavgasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Baba tarafından Ermeni, anne tarafından Hollanda ve İskoç asıllı olan 39 yaşındaki Kardashian, daha çok sosyal hayatıyla, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlar ile bilinir. Ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, Instagram’dan yıllar önceki bir fotoğrafını paylaştı. Kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alan fotoğraf Kim’İn çocukluk haliydi ancak güzelliği sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. İşte Kim Kardashian ve diğer ünlülerin çocukluk halleri…

Kim Kardashian Instagram’dan 9 yaşındaki fotoğrafını paylaştı, sosyal medya onu konuştu. Amerikalı televizyon ünlüsü Kim Kardashian ve kardeşi Kourtney Kardashian, tüm ailenin birlikte rol aldığı Keeping Up With The Kardashians programında fena kapıştı. Programın yeni bölüm fragmanında iki kardeşin saç saça baş başa kavga ettiği görülüyor.

Kardash2

Programın 18’inci sezonu yaklaşırken yeni bölümlerin geçmiştekilerden daha hareketli olacağının sinyalleri de verildi. Kardeşlerin annesi Kris Jenner; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızları Kim ve Kourtney’in arasındaki kardeşçe rekabetin başka bir boyuta taşındığını da gözler önüne serdi. Yayınlanan klipte Kim ve Kourtney Kardashian kelimenin tam anlamıyla yumruk yumruğa kavga ediyor.

5e56296bc03c0e219085f102

Videoda iki kardeşin tartışmasının kaynağı tam olarak belli değil. Fakat 40 yaşındaki Kourtney, kendisinden bir yaş küçük kardeşi Kim’in suratına elindeki kutudan Hindistan cevizi suyu fırlatarak “Söyleyecek hiçbir şeyin yok mu?” diye bağırıyor. Bunun üzerine Kim Kardashian da oturduğu yerden kalkarak ablasına “Bana asla böyle saldırma” diye yanıt veriyor.

5e5637bdc03c0e219085f1c8

Bu sözleri söylerken de Kim Kardashian’ın ablasına yumruk atmaya çalıştığı ama Kourtney’in atik davranarak bu darbeden kurtulduğu görülüyor. Klipte o anlar bu şekilde bitiyor. Son olarak da Kendall Jenner’ın “Düğmelere basıldı” dediği duyuluyor.

5e5637bdc03c0e219085f1ca

Bütün Kardashian- Jenner ailesi üyeleri, onların eşleri ya da hayat arkadaşlarının, aile dostlarının hayatlarını gözler önüne seren Keeping Up With The Kardashians adlı reality show’un ilk bölümü 2007 yılında yayınlandı. Aslında bu kadar uzun süre yayınlanması planlanmamıştı ancak beklenenden çok ilgi gördü. Hatta ailenin bütün üyeleri bu program sayesinde hem çok büyük bir şöhrete ulaştı hem de yüksek miktarda servet kazandı.

5e562986c03c0e219085f106

Show’un ana karakterleri ailenin annesi Kris Jenner, kızları Kourtney, Kim ve Khloe Kardashian ile Kendall ve Kylie Jenner. Bir zamanlar evli olduğu fakat sonradan cinsiyet değiştiren eski eşi Bruce Jenner da geçmişte programın önemli karakterlerinden biriydi.

5e562986c03c0e219085f108

Bunun yanı sıra aile üyelerinin hayatlarına giren sevgilileri, eşleri, çocukları da aileyle birlikte kamera karşısına geçiyor. Kris Jenner’ın Robert Kardashian ile evliliğinden dünyaya gelen tek oğlu Bob ise ailesinin diğer üyeleri kadar sıklıkla kamera karşısında değil.


https://www.takvim.com.tr/galeri/magazin/kim-kardashian-internette-oyle-bir-fotograf-paylasti-ki-iste-herkesin-konustugu-o-goruntu/7

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın