İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İslam düşmanlığı birleştirdi… Peygamberimize hakarette Ermeni dayanışması!

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

 

Ermeni gazetesi Agos, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e hakaretler yağdıran Nişanyan’ı savundu.

Ermeni gazetesi Agos, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e hakaretler yağdıran Nişanyan’ı savundu.

 yeniakit.com.tr 

Yazdığı blog yazısında Peygamberimiz Hazreti Muhammed (sas)’e ağız dolusu hakaret eden Türk ve İslam düşmanı Ermeni yazar Sevan Nişanyan’a verilen hapis cezasında Ermeni gazetesi Agos, Nişanyan’ı savundu.

Yargıtay, geçtiğimiz hafta Nişanyan’ın, İslam peygamberi Hazreti Muhammed’e yönelik ifadeleri nedeniyle yerel mahkemenin “halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılamak” suçlamasıyla verdiği 13 buçuk ay hapis cezasını onadı.

Provokatöre Ermeni desteği

1580316938-82f66b

Ancak bu durum, Türkiye’de yayın yapan Ermeni gazetesi Agos’u rahatsız etti. Agos, haberi birinci sayfasından “Nişanyan’a ceza için ihtimal bile yetti” başlığıyla duyurdu. Nişanyan’ın Peygamberimize yönelik hakaretlerini zımnen savunan gazete, Ermeni yazara verilen cezayı eleştirdi.

Ermeni gazetesi, provokatör yazar Sevan Nişanyan’ın bir süredir yurtdışında yaşadığını duyurdu. Karısına dışkı atmasıyla tanınan Nişanyan, geçtiğimiz günlerde de Elazığ depremlerinde ölenler için hakaret dolu twitler atmıştı.


https://www.yeniakit.com.tr/haber/islam-dusmanligi-birlestirdi-peygamberimize-hakarette-ermeni-dayanismasi-1035607.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın