İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kim demiş “tebrik kartı öldü” diye! Hristiyan adeti Noel’i kutlayan siyasiler

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Eskiden bayramlarda başvurulan tebrik kartı gönderme alışkanlığının ortadan kaybolduğundan yakınılırken, bu gelenek bir yönüyle sanal dünyaya kaymış durumda.

Siyasiler de kutlamalarında zaman zaman sanal tebrik kartlarına başvuruyor. Örneğin Hristiyanların geçen “noel bayramını” internet üzerinden kutlayan siyasetçiler kutlamalarını sosyal medya üzerinden yaparken “tebrik kartı” geleneğini de bir anlamda sürdürdüler. Örneğin, Saadet Partisi’nden Cihangir İslam ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kutlamalarına küçük noel görüntü ve imgelerini dahil ettiler. Amerika ve AB’nin parlattığı PKK’nın teröristbaşlarından Mazlum Kobani de noeli yakın adamlarıyla süslenmiş çam ağacının başucunda poz vererek kutladı.

https://m.yeniakit.com.tr/haber/kim-demis-tebrik-karti-oldu-diye-hristiyan-adeti-noeli-kutlayan-siyasiler-981217.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın