İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Savaş: “Ermeni Soykırımı kararlarını şiddetle kınıyorum”

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***
 

AK Parti Aydın Milletvekili ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, ABD Temsilciler Meclisi’nde Ermeni soykırımı iddialarının kabul edilmesine tepki gösterdi.    

Kazım Yörükce

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda ABD Temsilciler Meclisi kararının kınanması, reddedilmesi ve yok hükmünde sayılması ile ilgili alınan kararı sosyal medya hesabından paylaşan Savaş, “Kendi tarihine bakmaksızın karar alan ABD Temsilciler Meclisi, tarihi ne kadar çarpıtmaya çalışırsa çalışsın var olan gerçekleri asla değiştiremeyecek. Ermeni soykırımı kararlarını şiddetle kınıyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye doğrularından şaşmayacak, kararlı adımlarla yoluna devam edecektir” diyerek Ermeni soykırımı kararına  tepkisini dile getirdi.

https://www.sesgazetesi.com.tr/haber/3229235/savas-ermeni-soykirimi-kararlarini-siddetle-kiniyorum

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın