İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Anadolu’nun Hem Hayatın İçinden Hem de Masalsı Hikayeleri ‘İçinden Yol Geçen Hayatlar’da Buluştu!

Ahmet Kılıçhan

Daha önceden sizlere gezgin Seymen Bozaslan’dan bahsetmiştik, kendisi kurumsal hayatın içindeyken gezgin olmaya karar vermiş biri! Son projesi ile Anadolu topraklarında tam 30 bin kilometre gezerek birbirinden ilginç insanlar tanıyıp hikayelerini tek bir kitapta derledi: İçinden Yol Geçen Hayatlar!

İnsanımız, kültürümüz, doğamız… Bu topraklarda bizi biz yapan her şey adeta devasa bir tablo niteliğinde. Sadece güzel manzaralar değil, güzel insanlar ve güzel hikayeler de bu toprakların fotoğraflanmaya, yazılmaya değer yanları.

İnsanımız, kültürümüz, doğamız... Bu topraklarda bizi biz yapan her şey adeta devasa bir tablo niteliğinde. Sadece güzel manzaralar değil, güzel insanlar ve güzel hikayeler de bu toprakların fotoğraflanmaya, yazılmaya değer yanları.

Bu fikir ile yola çıkan bir gezgin olan Seymen Bozaslan, Anadolu’da 71 kişi ile görüşmüş, bu insanların hayatın en içinden ancak bir o kadar da masalsı hikayelerini tek bir kitapta derlemiş!

Bu fikir ile yola çıkan bir gezgin olan Seymen Bozaslan, Anadolu'da 71 kişi ile görüşmüş, bu insanların hayatın en içinden ancak bir o kadar da masalsı hikayelerini tek bir kitapta derlemiş!
Gezgin sadece Haziran ayında 9 bin kilometre yol katetmiş!

300 sayfalık, fotoğraflı ‘İçinden Yol Geçen Hayatlar’ kitabı, Anadolu topraklarında yapılan tam 30 bin kilometrelik bir yolculuğun sonucu. İçinde öyle ilginç hikayeler var ki!

300 sayfalık, fotoğraflı 'İçinden Yol Geçen Hayatlar' kitabı, Anadolu topraklarında yapılan tam 30 bin kilometrelik bir yolculuğun sonucu. İçinde öyle ilginç hikayeler var ki!
Gezgin sadece Haziran ayında 9 bin kilometre yol katetmiş!

Beyaz yaka çalışırken bir karavan ile gezmeye başlayan bir çift, 65 yıldır günlük yazan 76 yaşındaki bir adam…

Beyaz yaka çalışırken bir karavan ile gezmeye başlayan bir çift, 65 yıldır günlük yazan 76 yaşındaki bir adam...

Çocuklarını hem Hristiyan, hem Müslüman yetiştiren bir aileni öyküsü, Kars’ta yaşayan bir Alman, uçurtma tutkunu Mardinli bir genç…

Çocuklarını hem Hristiyan, hem Müslüman yetiştiren bir aileni öyküsü, Kars'ta yaşayan bir Alman, uçurtma tutkunu Mardinli bir genç...
Anlayacağınız Seymen Bozaslan, bu toprakların dillendirilmeyen, duyulmamış en ilginç hikayelerini tek bir kitapta derlemeyi başarmış!
Seymen Bozaslan'ın kitabı 'İçinden Yol Geçen Hayatlar sayesinde siz de bu hikayelerin bir parçası olabilirsiniz!

https://onedio.com/haber/anadolu-nun-hem-hayatin-icinden-hem-de-masalsi-hikayeleri-icinden-yol-gecen-hayatlar-da-bulustu-888397

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın