İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni dövüşçü Türk rakibi Batuhan Akduman’ı öldürmek istedi

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Sosyal medyaya da paylaşılan bir dövüş sahnesi izleyenleri dehşete düşürdü. Rafael Abrahamyan isimli Ermeni dövüşçü, Türk rakibi Batuhan Akduman’ı öldürmeye çalıştı.

Sosyal medya platformu Twitter’da yer alan paylaşımda yer alan görüntülerde; ringe çıkan Rafael Abrahamyan ve Batuhan Akduman arasındaki müsabaka izleyenleri şok etti. Ringde üstünlük sağlayan Ermeni asıllı sporcu Türk sporcunun üzerine çıkarak uzun bir süre boğmaya çalıştı.

Rafael Abrahamyan ve Batuhan Akduman arasında gerçekleşen mücadelede hakem araya girdi. Ancak gözü dönmüş Ermeni dövüşçü Türk sporcuyu boğmak istedi. Ermeni sporcunun uzun bir süre boğazını sıktığı Batuhan Akduman bir süre sonra fenalaşarak bayıldı. Kendinden geçen sporcuya hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale ederken Rafael Abrahamyan isimli sporcunun ring üzerinde sergilediği rahat tavırlar dikkatlerden kaçmadı.

Türk sporcuyu öldürmek istedi

Elde edilen bilgilere göre maçın Rusya’da oynandığı tahmin ediliyor. Türk ve Ermeni sporcular arasındaki çekişme tüm dünya tarafından biliniyor. Ancak Abrahamyan, tarafından yapılan bu girişim birçok spor yorumcusu tarafından resmen adam öldürmeye teşebbüs olarak nitelendirildi. Yapılan paylaşım bir çok eleştiri alırken bazı ermeni vatandaşlarının dahi yaşanan olaya tepki gösterdiği görüldü.

https://www.internethaber.com/ermeni-dovuscu-turk-rakibi-batuhan-akdumani-oldurmek-istedi-video-galerisi-2054777.htm

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın