İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ekrem İmamoğlu’ndan büyük skandal! 16 milyon Müslüman’ı görmedi, 170 bin gayrimüslime takıldı

***Metinde yer alan görüşler yazar(lar)ına ait olup, HyeTert’in görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.***

 

23 Haziran İstanbul Seçimleri sonucu İBB Başkanı olan CHP’li Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde yaptığı konuşmada büyük bir skandala imza attı.

Gündem
Tekrarlanan İstanbul seçimlerini, Cumhur  İttifakı adayı Binali Yıldırım’akarşı kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu, önceki dönem belediye başkanlığı yaptığı Beylükdüzü’nde halka seslendi. İstanbul ile ilgili vaatlerini sıralayan İmamoğlu, azınlıklar ile ilgili bir açıklamada bulunarak, büyük bir skandala imza attı.

16 milyon Müslüman’ı görmezden geldi

17 milyon nüfuslu İstanbul’da 16 buçuk milyon Müslüman Türk’ügörmezden gelen Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan rakamlara göre İstanbul’da ikamet eden 100 bin Rum, 15 bin Yahudi, 50 bin Ermeni ve 10 bin Süryani’ye seslenerek, İstanbul’da azınlık diye bir şey olmadığını ifade etti.

Skandal sözler

Konuşmasında ilk olarak Müslüman düşünürler Mevlana’yı, Yunus Emre’yi, Hacı Bektaş-ı Veli’yi örnek gösteren CHP’li İmamoğlu, “Biz bu şehirde azınlık kavram yok, biz bu şehirde Rum’u, Ermenisi, Süryanisi, Yahudisi herkesi kucaklayacağız. Biz bu şehirde demokrasiyi inşa edeceğiz. Biz bu şehirde adaleti inşa edeceğiz. Biz bu güzel şehirde size söz vermiyorum, geleceği inşa edeceğiz.” dedi.


https://m.yeniakit.com.tr/haber/ekrem-imamoglundan-buyuk-skandal-16-milyon-muslumani-gormedi-170-bin-gayrimuslime-takildi-811080.html?fbclid=IwAR09mMvloenQJhqnvqAri6BeGZ_xd09ZCjx7YW-kajxI5Iy8yjdNt1Cgn64

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın