İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hedef 18 yaş altı gençler! Amerikalı misyonerler, İngilizce kurs adı altında Türkiye’ye ve İslam’a düşman ediyorlar!

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***
 

Kadıköy Rıhtım’da cirit atan misyoner Amerikalılar’ın, 18 yaş altı gençleri İngilizce kurs adı altında beyinlerini yıkayarak İslam’a ve Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman etmeye çalıştıkları ortaya çıktı.

Akit’e gelen bir ihbar tüyler ürpertti. Misyonerlerin cirit attığı Türkiye’de yeni bir skandal iddia ortaya çıktı.

Hedef 18 yaş altı gençler

Kadıköy Rıhtım‘da Neşet Ömer Sokak ve Albay Faik Sözdener Caddesi’nde Ayı Pub binasının en üst katında İngilizce kurs verdikleri iddia edilen Amerika uyruklu kişilerin, 18 yaş altı gençleri Hristiyanlığı yaymaya çalıştıkları ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yönelik kara propagandayaptıkları iddia edildi.

Devlete ve İslam’a hakaretler ediyorlar

Misyonerlik faaliyetinde bulunan sahısların, devleti ve İslam’ı karaladıkları gençleri “Uyanış Gençliği” adlı evlere götürerek beyinlerinin yıkandığı öne sürüldü. İncil dağıtan şahısların ellerini kollarını sallayarak İncil dağıttıkları da belirtildi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/hedef-18-yas-alti-gencler-amerikali-misyonerler-ingilizce-kurs-adi-altinda-turkiyeye-ve-islama-dusman-ediyorlar-696644.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın