İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“HUKUKU TANIMIYORUZ”

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Korkutata; “Atatürk’e hakaretin suç sayıldığı ama Allah ve Resulüne İslam’a hakaretin göz ardı edildiği hukuku tanımadığımızı belirtir, Meclisi seçim sonrası detaylı bir çalıştay kurarak  gerekli  kanunun  düzenlenmesini talep etmekteyiz.”

Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Korkutata; “Atatürk’e hakaretin suç sayıldığı ama Allah ve Resulüne İslam’a hakaretin göz ardı edildiği hukuku tanımadığımızı belirtir, Meclisi seçim sonrası detaylı bir çalıştay kurarak  gerekli  kanunun  düzenlenmesini talep etmekteyiz.”

Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Başkanı Mücahit Korkutata, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Taksim’deki olaylara dair açıklamalarda bulundu.

Korkutata, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Son yıllarda ülkemizde nerdeyse tüm periyodik zamanlar da İslam’a hakaret sloganları yükseliş göstermektedir. Bir türlü önüne geçilemeyen ahlak dışı, ırkçılık politikasına yönelik herhangi bir  somut adımın atılmaması elbette birtakım İslam karşıtı  kafir topluluğun ülkemizde rahat bir şekilde İslam’a  hakaret etmesine imkan vermektedir.”

“Beşere hakaretin suç sayıldığı ülkemiz de İslam’a ve İslami düşüncelere karşı yapılan suçların cezai bir müeyidenin olmaması tamamen bizleri düşündürmektedir. Ruh sağlığımızı bozan bu tür provakatif eylemler toplumun DNA’sına kadar işlemiş olup nerdeyse toplumun tamamına sirayet etmektedir.”

“Türbana saldırı türbanlıya saldırı peygambere hakaret, Allah’a küfür e kadar bir çok suçun savcılık tarafından tek bir ikaz ile cevap bulması ve şahısların hiçbir cezai yaptırıma tutulmaması elbette ki kafir topluluğunu harekete geçirmektedir.”

“Hal böyle iken ezana  ve vatana ihanete kadar  uzayan bu tür hakaretlere karşı ağır  cezaların ivedili bir şekilde getirilmesi gerekmektedir. Taksimde yaşanan ahlak dışı propaganda insanlıkla ilişikli tutulmamakla beraber iğrençliğin had sefada olduğunun bir göstergesidir.”

“STK’ların konuyla ilgili derhal sokaklara dökülüp bu çöküntüye karşı net tavır sergilemeleri gerekmektedir.  Yüzde 99 Müslüman olduğu bu ülkede bir avuç Siyonist, ermeni, kafir, ateist, deist , feminist gruplara meyden verilmemeli, açılan derneklerin derhal  kapatılarak  bu tür sapıklıkların önüne geçilmesi sağlanmalıdır.”

“Adı özgürlük denen bu düşüncenin bizlerin özgürlüğüne kast edilmesine müsaade etmeyeceğimizi belirtir, soysuzlar topluluğuna dur denilmelidir. Atatürk’e hakaretin suç sayıldığı ama Allah ve Resulüne İslam’a hakaretin göz ardı edildiği hukuku tanımadığımızı belirtir, Meclisi seçim sonrası detaylı bir çalıştay kurarak  gerekli  kanunun  düzenlenmesini talep etmekteyiz.”

“Kendilerini kadın diye tanımlayan Lüt kavminin çocukları ve kimliksiz ucubelerin aşalık pankartlarından anlaşılacağı gibi  bu kişilerin Müslüman olmadıkları kesin bir şekilde ortadadır. Dünyanın her yerinde kadınları katleden, kadına tecavüzde bulunan, kafirler kadın hakkından bize bahsetmesin. Biz öyle bir ümmetiz ki, diri diri toprağa verilen kadınların hürriyetini peygamber omuzlarına taşımışız.  Kadının ayağına cenneti serip en kutsal varlık olduğunu, kadının değerini asırlar sonrasına taşıyan şerefli  bir ümmetin nesliyiz. Hal böyleyken kimse bize kadının kutsallığını  anlatmaya kalkmasın. Bizans yenilgisi içerisinde olan konstantin çocukları Fatih’in hezimeti içerisindesiniz. Acınızı taze tutun inşallah Allah nurunu tamamladı, helak olmanız yakındır.”

https://www.capakcurgazetesi.com.tr/hukuku-tanimiyoruz-57373

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın