İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Azerbaycan’dan Lapşin’e tehditler gelmeye devam ediyor

Ermenistan’da bulunan Yahudi kökenli Rusya’lı blogger Aleksandr Lapşin Azerbaycan’dan kendisine yönelik tehditler geldiğini bildirdi. Azerbaycandan gelen yorumlarda “Eğer Lapşin Ermeni sevgisinden vazgeçmezse sabır bardağımız dolacak” şeklinde ifadeler de kullanılıyor.

Lapşin Facebook sayfasından bununla ilgili yaptığı paylaşımda “Onlara sanki yetmiyor bana karşı suikast girişiminden dolayı Avrupa Mahkemesi’nin onları sorumlu tuttuğunu ve ABD’de yakın zamanlarda muhakeme sürecinin başlayacağını. Blogger Mehman Hüseynov için Avrupa Parlamentosundan gelen eleştiriler de yetmiyor. Onlar daha beni tehdit etmeye devam ediyorlar. Tehditleri avukatlarıma aktarırım dosyaya eklemek için” ifadelerine yer verdi.

Lapşin’e göre Aliyev şimdi onun Karabağ’a gitmesini istiyor ki o ziyareti Ermenistan tarafından yapılan bir kışkırtma olarak göstersinler, çünkü Paris’te Mamedyarov ve Mnatsakanyan arasında görüşmeler devam ediyor.

Fakat ünlü blogger şimdilik Karabağ’a gitmeyeceğini açıklayarak Ermenistan’ın Dilijan, Gyumri, Sevan şehirlerinden makaleler yazacağını ve Bakü’den gelen gülünç tepkileri izleyeceğini dile getirdi.


https://www.ermenihaber.am/tr/news/2019/01/18/Azerbaycan-Lap%C5%9Fin-Karaba%C4%9F/146066

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın