İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

2018’de dünya zenginleri sıralamalarına giren ünlü Ermeniler

“Rusarminfo” haber ajansı, 2018’de farklı uluslararası sıralamalarına giren zengin Ermeniler hakkında bir makale hazırladı.

“Forbes Dergisi” tarafından Ocak’ta yayınlanan “Rusya Emlak Kralları 2018” reyting sıralamasında Rusyalı Ermeni iş adamları Samvel Karapetyan, Ruben Vardanyan ile Gagik Adibekyan yer aldı.

“Tashir” şirketler grubu sahibi Samvel Karapetyan, ABD Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan “Kremlin listesi” başlıklı listede Putin’e en yakın olan kişilerden biri olarak anıldı.

Aynı listede, Rusya’nın en büyük perakende satış zinciri “Magnit”in kurucusu, milyarder Sergey Galitskin (Harutyunyan) da yer aldı.

Bunun dışında, “Forbes”in “Rusya’nın 200 en zengin iş adamları 2018” listesinden 8 Ermeni iş adamı yer almıştı: Samvel Karapetyan, Sergey Galitskin, Ruben Vardanyan, Davit Yan, Nikolay ve Sergey Sarkisov kardeşleri, Albert Avdolyan ile Andrey Andreyev (Ohancanyants).

Yine “Forbs” tarafından hazırlanan “Milyarderler 2018” listesinde Samvel Karapetyan, Sergey Galitskin ve Arjantinli Ermeni iş adamı Eduardo Eurnekian yer aldı.

Zengin ve tanınmış Ermeniler listesinde ABD’li şow yıldızı Kim Kardashian da yerini korumaya devam ediyor. Kim, “Lyst.com” tarafından Kasım’da hazırlanan en etkili ünlüler ve markalar listesinde ikinci sırada yer almıştı. Birincide ise Kim’in kız kardeşi, dünyanın en genç milyoner kadın olan 20 yaşındaki Kylie Jenner bulunuyor.

https://www.ermenihaber.am/tr/news/2019/01/11/Ermeni-milyarder-Forbes/145520

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın