İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Beşiktaş Kilisesi’nin Sokak Korosu Alkışlarla Karşılandı!

Cuma günü Beşiktaş Kilisesi’nde yapılan sokak gösterisi büyük merak uyandırdı. Işıl Öçal’ın önderliğinde yapılan tapınmada on tane Noel ilahisi söyledi. Bu sırada etkinlikte hizmet eden kilise üyeleri tarafından, merak edip katılmak isteyen insanlara, Beşiktaş Kilisesi’nin pazar günkü Noel kutlaması için kurabiyeli davetiye dağıtıldı. 

İzleyenler alkışlarla tapınmaya eşlik ettiler. Dağıtılan davetiyelere birçok olumlu tepki geldi ve merak edip kiliseyi gezmek isteyen birçok kişi oldu.

Dağıtılan davetiyelerdeki kutlama ise pazar günü Beşiktaş Kilisesi’nde gerçekleşti. Yine birçok Noel ezgisi söylenirken İsa Mesih’in doğuşunu anlatan bir tiyatro gösterisi yapıldı.

Noyan Öçal, Noel hakkında değerli bir vaaz verdikten sonra, “Sakin Gece” ilahisi Türkçe; İngilizce, Özbekçe, Arapça ve İsviçre Almancası olmak üzere toplam beş dilde, birer kıta olarak söylendi. 

İkramlar ve sohbetler eşliğinde etkinlik sona ererken, kiliseye gelen misafirlere içinde İncil, Noel ile ilgili bir kitapçık ve kaktüs familyasından bir bitki olan Sukulent’in olduğu hediye kutuları dağıtıldı.(SAT-7 TÜRK/DAP)

http://haber.sat7turk.com/besiktas-kilisesinin-sokak-korosu-alkislarla-karsilandi/

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın