İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Vatan Partisi Avrupa’da atılıma hazır

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Vatan Partisi Almanya’da Atılım Kurultayı düzenledi. Kurultayda hedefler belirlendi: Ermeni Soykırımı yalanıyla mücadele sürecek. Vatan Savaşı rüzgarı Avrupa’daki yurttaşlarımıza taşınacak

ALİ MERCAN
Vatan Partisi Temsilciliği Avrupa Atılım Kurultayı, Almanya’nın Frankfurt kentinde 15-16 aralıkta yapıldı. Genel Başkan Doğu Perinçek ve Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek’in de katıldığı, gençlerin önemli görevler aldığı kurultayda atılım hedefleri belirlendi, yeni üyelere rozetleri takıldı.

Kurultay, Atılım hedeflerini beş noktada yoğunlaştırdı. Hedefler şöyle:

Avrupa’da Vatan Partisi rüzgarı estirmek, bütün çalışmaların merkezine partiyi yerleştirmek. Ülkemizdeki Vatan Savaşı rüzgarını Avrupa’ya ancak Vatan Partisi taşıyabilir. Avrupa’da bütün vatandaşlarımızı vatan savunması hattında birleştireceğiz. Avrupa’da masaya yatırılmış olan ırkçılığın, Türk ve İslam karşıtlığının ortadan kalkması için vatandaşlarımızı parti etrafında ve demokratik kitle örgütlerinde örgütleyeceğiz.

Vatan Partisi, 2005 Lozan, 2006 Berlin Talat Paşa Harekatı ve Paris Konferansı, Teröre Lanet ve Mehmetçik’le Dayanışma eylemlerinin çizgisini sürdürecek ve ilerletecektir. Ermeni soykırımı yalanını okul kitaplarından silmek, bütün alanlarda etkilerini ortadan kaldırmak, Avrupa’da yuvalanan FETÖ, PKK gibi terör örgütü yuvalarının dağıtılması için kampanyalar yürütmek, Türkçe’nin yeni kuşaklara aktarılması ve ders olarak okutulması gibi hedefler için çalışacaktır.

Türk-Alman ve AB ortaklığını ve Avrasya ile birliği güçlendireceğiz. Atlantik saldırıları karşısında Avrupa ile Batı Asya’nın özellikle Türkiye’nin kaderi ve çıkarları birleşmektedir. Avrupa devletleri ve kamuoyunu aydınlatmak için, çeşitli araçlarla ve Avrupa dillerinde yayınlarla yoğun faaliyetlere girişmek, Türk-Alman ve AB dostluk dernekleri kurmak, çalışma konularının başında gelmektedir.

Parti temsilciliğinin çevresinde buluşmayı bekleyen çok geniş bir kitle vardır. Bunlarla buluşmak için politik, kültürel çok çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Ulusal medya araçlarımızı güçlendirmek için abone ve gönüllü sayılarını hızla artıracak, bu konuda sistemli kampanya yürüteceğiz.


https://www.aydinlik.com.tr/vatan-partisi-avrupa-da-atilima-hazir-politika-aralik-2018

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın