İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Başka Türkiye yok

***HyeTert, bu kaynağın ve/veya içeriğin yanlış ve/veya yanıltıcı bilgiler ve/veya soykırım inkarcılığı, ırkçılık, ayrımcılık ya da nefret suçu içerdiği/yaydığı kanısındadır. Metni paylaşmadan önce bu uyarıları göz önüne alarak, içeriği ve/veya kaynağı güvenilir kaynaklardan kontrol ediniz.***

Tayfun Altunkaynak / TurkTime

Türk milleti her zaman tarihiyle övünmüş, kahramanlıklarıyla nam salmış yüce bir millettir. 16 devleti yıkılmış, 17.cisini kurmuştur.

16 devlet neden yıkıldı siz elbette biliyorsunuz. Fakat ben yine de hatırlatayım ve taze kalsın ki aynı hatalar tekrarlanmasın.

Orta Asya’da kurulan ilk Türk devletlerii olan Hunlardan tutunda Osmanlı Devleti’ne kadar girilen savaşlar olsun, alınan topraklar olsun bir çok kez tarih sayfalarında yer alan bu devletler, garbın içeriyi karıştırmasıyla ve liderlik kavgalarıyla önce bağımsızlıklarını sonra vatanlarını kaybetmişlerdir.

Gelelim bugüne; 40 yıllık, 50 yıllık devletlerle bizi bir tutuyorlar. Zamanında Osmanlı zabitlerinin yönetiminde olan devletler şimdi ABD’nin gölgesi altında bizimle aşık atmaya çalışıyorlar. İşin garip tarafı biz çok kolay boyun eğmeye ve kabullenmeye başladık. 17. Devleti de yıkmaya karar vermişler yani.
Bu kez seçenekler arasında ekonomide var. Ordan da bizi vurmaya, küçültmeye çalışıyorlar. Karşı planlarla bu süreci uzatmaya çalışsak da günü kurtarmakla saldırılarla başa çıkmamız zor gözüküyor.

Bir diğer planda içeriyi karıştırmak.
80 darbesi sonrası birden bire ortaya çıkan PKK örgütünün arka arkaya yaptığı eylemler ve arkasından Kürt halkına özgürlük vaatleri bu planların bir parçası oldu. Türk askeri terörü her yok olma sürecine getirdiği anda yine ekonomik krizlerle durdurmaya başladılar. Hep dikkati başka yere çektiler ve yok olmaya yüz tutan örgütü yine parlattılar.
Günümüzde yine aynı oyun oynanmakta. Yine örgütlerle amansız mücadele devam ederken ABD’nin akıl hocalığını yaptığı bazı oluşumlar ekonomi kartını oynuyor. Biz bu engeli aşmaya uğraşırken onlar YPG’ye PYD’ye silah yağdırıyor. Tüm dünya buna sadece seyirci kalıyor ve resmen Türk halkının aklıyla alay ediyor. PKK terör örgütü diyor, YPG’yle el sıkışıyor. Ve üzülerek söylüyorum ki Kürt halkının temiz hislerini kullanıyorlar. Zamanında Osmanlı’dan kopardıkları Filistin’in, Libya’nın Suriye’nin ve Irak’ın hali ortada iken özgürlük vaatleriyle kandırılıp, dağlara ölüme çağrılıyor.
Bu kez batının oyunlarına göğüs gerip, içeriyi karıştırmak için uğraşları boşa çıkarıp ülkemizce dostça yaşamamız lazım.

Ta okyanus ötesinden Ortadoğu planı yapıyorlar. Büyük Ortadoğu, Büyük İsrail, Büyük Ermenistan…

Plan ne ?
Sözde Ermeni soykırımıyla Doğu Anadolu’yu Ermenilere verecekler.
1915 olayı vardır evet. Ama soykırım yoktur. Garp tarafından silahlandırılan Ermeni çeteler, Türk askerini arkadan vurmuştur. Orada asıl yaşanan budur. Ha illa soykırım diyen olursa; Aynı çetelerin 1918’de 35 bin Özbek Türk’ünü katletmesine desinler.
Güneydoğu’da özgür Kürt devleti kuracaklar. Zannediyorlar ki o devlette özgürce yaşayacaklar.
Sonuç ne olacak? Yukarıda da belirttiğim gibi, zamanında Suriye’yi, Irak’ı, Libya’yı Filistin’i Osmanlı’dan koparan ve sürekli yeraltı kaynaklarını sömüren emperyalist güçler aynı oyunu Kürtlere oynayacaklar.
Güneydoğu Anadolu’yu Kürtlere, Doğu Anadolu’yu Ermenilere verme planı yapanlar, o toprakların Anadolu olduğunu unutmuş olmakla birlikte bizi diğer ülkelerle karıştırıyorlar. Ama Bizim gideceğimiz bir Türkiye yok.


http://www.turktime.com/yazar/baska-turkiye-yok/14639

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın