İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İstanbul Romen Kültür Merkezi Tarafından ‘Noel Şarkıları Konseri’ Verildi

İstanbul “Dimitrie Cantemir” Romen Kültür Merkezi tarafından, 15 Aralık Cumartesi günü saat 19:30’da Aziz Antuan Bazilikası’nda ‘Noel Şarkıları Konseri’ verildi.

İstanbul “Dimitrie Cantemir” Romen Kültür Merkezi, konser başlamadan önce Aziz Antuan Latin Katolik Bazilikası’na güzel işbirliği için teşekkürlerini iletti ve gelen dinleyicilere ise sevgilerini ve saygılarını sundu.

Ardından Bükreş Ulusal Üniversitesi Profesörü, orgcusu ve bestecisi ayrıca Aziz Joseph Katedrali’nin de Maestro’su olan Marcel Octav Costea’nın yanı sıra Soprano Irina Iordachescu ve Tenor Mario Vasiliu da tanıtıldı.

Tanıtımdan sonra ilahi dinletisi Aziz Antuan Bazilikası’nın girişinin üst kısmında yer alan balkonda icra edildi. Dinletiye katılan misafirler kendilerini ruhani bir atmosferin içinde bulurken, gözler sık sık balkon tarafına çevrildi.

Noel Şarkıları Konseri’ni dinlemeye gelen katılımcıların ilgisi oldukça yüksekti. ‘Ave Maria’ başta olmak üzere birçok ilahiyi sessizce dinleyen misafirler konserin sonunda alkışlarıyla sevgilerini ve saygılarını sundular.(SAT-7 TÜRK)


http://haber.sat7turk.com/istanbul-romen-kultur-merkezi-tarafindan-noel-sarkilari-konseri-verildi/

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın