İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“Ermeni milyarderin yatları Marmaris’te” iddiasına yalanlama

Dünyaca meşhur Ermeni milyarder Samvel Karapetyan’a ait Tashir Şirketler Grubu Basın Servisi açıklama yaparak medyada yayınlanan haberleri yalanladı.

Samvel Karapetyan’a ait yatların, yakıt ihmali yapmak için Türkiye’nin Marmaris limanına yanaştığına dair basına sızan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Ermeni iş adamın ‘ACE’ isimli bir yat olmadığını da vurgulandı.

Açıklamada, bu iftiralara adeta kelimesi kelimesine benzeyen başka bir iftiranın da geçen yıl ve bu yılın Haziran ayında yayınlandığı hatırlatıldı.

Hatırlanacağı üzere haberlerde “Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Ermeni iş adamı Samvel Karapetyan’a ait 87 metre uzunluğundaki  Alman Lüerssen markasını taşıyan Ace isimli yat ve Ace yatının helikopteri, sürat motorları, su oyuncakları gibi tüm ekipmanlarını taşıyan Hollanda Damen markalı 67 metre uzunluğundaki destek teknesi, Garçon isimli yatlar Marmaris Limanı’na yanaşıp yakıt ikmali yaptı.

Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yakıt ikmali saatler sürerken yat ve destek teknesinin sahibi adeta servet bıraktı.

Asmira Petrol yetkilileri yaptıkları açıklamada; 15 araç ile 400 bin litre motorin, helikopter için jet yakıtı ve diğer yüzer oyuncaklar için benzin ikmali gerçekleştirildiğini belirttiler”diye Iddia ediliyordu.


https://www.ermenihaber.am/tr/news/2018/11/28/Samvel-Karapetyan-Marmaris-yat-Ermeni-Türkiye/142649

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın