İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kitab-ı Mukaddes Şirketi’nin Düzenlediği Kitap Fuarı 21 Ekim’e Kadar Devam Edecek

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde bulunan St. Antuan Kilisesi’nde, Kitab-ı Mukaddes Şirketi tarafından 16 Ekim tarihi itibariyle tanıtım ve bilgilendirme amacıyla bir kitap fuarı açıldı.

Giriş kısmında yer alan stantlarda, birçok yerli ve yabancı ziyaretçinin ilgisini çekebilecek, Hristiyanlık ile ilgili kitap ve DVD’ler yer alıyor.

16 Ekim itibariyle her sabah saat 11’de kurulan stantlar akşama doğru 18:30 civarı kaldırılıyor. Stantlarda görevli kişiler ziyaretçilere hem bilgi hem de satış için yardımcı oluyor. Stantlarda hizmet veren görevliler ilgilinin yoğun olduğunu belirtiyorlar.

Hristiyanlık temelli çocuk kitapları gerek ilahi DVD’leri gerekse de Türkçe ve İngilizce birçok kaynaklarıyla Hristiyanlıkla ilgili Türkçe/İngilizce kitapları ve ilahi DVD’leri ile gerçekten ziyaret edilmeye değer bir organizasyon olduğunu gösteriyor.

Gerçekleştirilen kitap fuarı 21 Ekim Pazar gününe kadar hizmet vermeye devam edecek.

1820 yılında Türkiye ofisi kurulan Kitab-ı Mukaddes Şirketi 2020 yılında 200. yaşına girmenin sevincini yaşayacak. Bugün dünya üzerinde 204 farklı ülkede faaliyet gösteren şirketin misyonu, yeryüzünde konuşulan tüm dil ve lehçelere Kutsal Kitap tercümelerini sunmaktır. (SAT-7 TÜRK)


http://haber.sat7turk.com/kitab-i-mukaddes-sirketinin-duzenledigi-kitap-fuari-21-ekime-kadar-devam-edecek/

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın