İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

THK – Tarihi Genel Kurul Öncesi

Talip Kıslakçı / AirNewsTimes

Türk Hava Kurumu (THK) 45. Genel Kurulu 12-14 Ekim 2018tarihleri arasında Ankara The Green Park Oteli’nde yapılacak. Tüm gözler THK seçimine çevrilmiş vaziyette Türk Kamuoyu, Türk havacılık camiası ve THK ailesi heyecanla seçime kilitlendi. Çünkü, tarihi bir seçim olacak ve çok önemli. Neden önemli olduğunu birazdan anlatacağım.!
THK başkanı emekli Tuğgeneral Kürşat Atılgan’ın seçim öncesi vaatleri ve taahhütlerini bilmeyen ve duymayan kalmadı ve hepsi balon çıktı. Kısaca bazılarını tekrar hatırlatmam gerekirse;
Tarih: 11 Ekim 2015 Tarihinde THK 44.Olağanüstü Genel Kurul
Konuşmacı: Emekli Tuğgeneral Kürşat ATILGAN
1- Şube Kapanmaları hakkında, tüm delegeler huzurunda, kesinlikle şube kapatmayacaklarını seçim beyannamesinde tüm delegelere dağıtmış ve taahhüt etmişti.
Peki, ne oldu: Seçim sonrası ATILGAN, 50 şube kapattı.
2-Göreve geldiğim zaman; THK’nın gayrimenkullerini satmayacağım” diye delegelere senet vermişti.
Peki, ne oldu: Seçim sonrası ATILGAN, kurumun ‘SATILAMAZ’ kaydı bulunan 35 konut ve İşhanı gibi yerlerini sattı.
3-THK başkanı seçilirsem personel çıkarmayacağım ve hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacağım demişti.
Peki, ne oldu: Seçim sonrası ATILGAN, yüzlerce THK personelinin işine son verdi.
Hani tek bir kalem THK gayrimenkulü satılmayacaktı! Hani hiçbir şube kapatılmayacaktı! Hani kimsenin ekmeğiyle oynanmayacaktı! Sonuç nasıl peki? En değerli iş hanları ve taşınmazlar satıldı, onlarca şube kapatıldı, suçsuz-günahsız onlarca insan işten çıkarıldı, ekmeğiyle oynandı. Üstüne bir de borç üstüne borç konuldu.
Ayrıca diğer söylemiş olduğunuz vaatlerinizi ve taahhütlerinizi de tüm kamuoyu ve THK camiası çok iyi bilmektedir. Kısaca üç yıllık başkanlığınız süresince vermiş olduğunuz vaatlerinizin ve taahhütlerinizin tam tersini yaptığınız apaçık ulu ortadadır.
Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak soruyorum: Allah aşkına üç yıl içinde Türk Hava Kurumu için ATILGAN ne yaptı.!

İnanınız eşref-i mahlukat sayın ATILGAN; bu soruyu şahsımı arayan zât-ı âliye-i fâzılâneniz ve THK Genel Sekreteri Salim KAYA ya da telefonda sormuştum. Sormaz olaydım, tam 5 dakika telefon da sessiz kaldı. Ve ses tonu bağırmaklı bir şekilde çok ilginç bir cevap verdi ; ALLAH BİR, KÜRŞAT BİR.!  Haşaaa ve cevap karşısında ben ŞOK.

Dostlar üzülmemek elde değil; Dillere destan, soyadı gibi KAYA olan zat-ı alişan çok muhterem Salim KAYA’yı da kaybettik. Başımız sağ olsun. Sebebi; Kürşat ATILGAN olabilir mi?
Vallahi de Billahi de saymakla ve yazmakla bitmiyor. İnanınız satırlar yetmiyor ki size çok muhterem Kürşat ATILGAN’ı anlatmaya. Cevherleri ve icraatları yaz yaz bitmiyor. Ben yazmaktan usandım, Muhterem Mahluk ise sıkmaktan usanmadı. Vallah bir yıl yazsan bitmez entrikalar.
Peki, BİTTİ Mİ…!
Üzülmeyin. Biz bitti demeden bitmez !
Fakat ilerleyen günlerde makalemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bir sonraki köşe yazım da gündeme BOMBA gibi düşecek iddiaların ana başlıkları ise şöyle;
-Tüm kamuoyundan sır gibi saklanmak istenen 15 Temmuz Vakası ve perde arkası ? O gece THK başkanı neredeydi?
-MORMON Tarikatı THK’ya neden ve kimler aracılığıyla sızmak istedi?
-Hain FETÖ ve THK arasında iddia edilen kripto ilişkiler?
-Ermeni kökenli Jacop-Isaiah Kingston kardeşler ile Lev Aslan Dermen’e THK Laleli Oteli neden peşkeş çekilmek istendi.
Türk Hava Kurumu tarihi genel kurul öncesi bilmeniz gereken çok şeyler var. Bilgi ve iddiaların ardı arkası kesilmiyor.! Neler var Neler .!

………………………..Bizi izlemeye devam ediniz.!


http://www.airnewstimes.com/talip-kislakci-thk-tarihi-genel-kurul-oncesi-766-yazisi.html

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın