İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

“İyi Parti ilçe başkanıymış! Böyleleriyle mi siyaset yapıyorsunuz?”

SuperHaber yazarı İdris Kardaş, sosyal medyada ırkçı ve ayrımcı bir dille paylaşımlar yapan İYİ Parti Karapınar İlçe Başkanı Dündar Taşçı’ya Twitter’dan “İyi Parti ilçe başkanıymış. Zihniyet, dil, profilindeki fotoğraf mensubu olduğu partiyi mi yansıtıyor?” sözleriyle tepki gösterdi. Kardaş, Akşener’e de “Böyleleriyle mi siyaset yapıyorsunuz? Kabulleniyor musunuz bu insanları?” diye sordu.

İYİ Parti Karapınar İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Dündar M. Taşçı’nın sosyal medya hesabından yaptığı ayrımcı, ötekileştirici ve ırkçı dile SuperHaber yazarı İdris Kardaş tepki gösterdi.

Taşçı, paylaşımlarından birinde Kardaş’ı hedef alarak, “Bazılarının vücud kimyasına dikkat edildiğinde zerre kadar Türklük olmadığı öyle kolay anlaşılıyor ki. Doğum yeri Diyarbakır da olsa aslı Ermeni veya türevi olan pislikler iktidar yanaşmalığı yaparken bir de milliyetçiliği kullanır oldular. Allah belanızı…” diyor…

Taşçı’nın bir diğer paylaşımı ise Alman şovenizminin babası sayılabilecek Otto Von Bismarck’ın “Ahmaklar, sarhoşlar ve Amerika için özel bir ilahi adalet var” sözü. Bu bile tek başına Taşçı’nın ayrımcı ve ötekileştirici bakış açısını yansıtmaya yetiyor.

Kardaş, İYİ Parti’de siyaset yapan, 81 milyon kişi arasında birleştirici bir rol oynaması gereken Taşçı’ya tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. İYİ Parti ve Genel Başkanı Meral Akşener’e seslenen Kardaş, “İyi Parti ilçe başkanıymış. Zihniyet, dil, profilindeki fotoğraf mensubu olduğu partiyi mi yansıtıyor? Böyleleriyle mi siyaset yapıyorsunuz? Kabulleniyor musunuz bu insanları?” dedi.


 

https://www.superhaber.tv/boyleleriyle-mi-siyaset-yapiyorsunuz-haber-132483

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın