İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Poker kralı, ünlü Instagram yıldızı Dan Bilzerian Karabağ’da bulunuyor (Video ve Foto)

Ermenistan’da ziyaretle bulunan Amerika’da yaşayan ünlü Ermeni Poker kralı ve sayfasında 23 milyon takipçisi olan Instagram yıldızı Dan Bilzerian helikopterle Artsakh Cumhuriyeti’nin (Karabağ) başkenti Stepanakert’e iniş yaptı. Bilzerian Karabağ’dan birkaç fotoğraf kendi Instagram sayfasında paylaştı.

Artsakh ziyaretinde onu babası, kardeşi, kız arkadaşları ve Ermenistan’ın ikinci Cumhurbaşkanı Robert Koçaryan’ın oğlu Levon Koçaryan eşlik ediyorlar.

Artsakh Cumhuriyeti (Karabağ) İnsan hakları savuncusu Ruben Melikyan Facebook sayfasında Dan Bilzerian’la birlikte çekilen fotoğrafı paylaşarak “sanki sohbet edebiliyoruz” yorumunu yaptı.

Dan Bilzerian’ın Karabağ’da Stepanakert’te bulunan “Hayduk” (Fedai) atış alanına gideceğini öğrenildi.

Daha sonra Karabağ-Azerbaycan silahlı kuvvetlerinin temas hattında bulunan Bilzerian oradaki atış alanında farklı silahlardan ateş açtı ve bununla ilgili videolar, resimler sosyal medyada paylaşıldı.

Hatırlanacağı üzere Dan Bilzerian 27 Ağustos’ta Ermenistan’ın başkenti Yerevan’a geldi. Ermenistan Cumhuriyeti vatandaşlığı almak üzere Ermenistan’a gelen ve kendi özel uçağıyla Yerevan’daki “Zvartnots” Uluslararası havaalanına iniş yapan Bilzerian  kendisini eşilk eden kişilerle beraber belirli bir süre Ermenistan’da kaldıktan sonra Tayland’a gideceğini Twitter üzerinden paylaştığı yazıyla bildirmişti.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0oe1saJuxXk]


https://www.ermenihaber.am/tr/news/2018/08/28/Poker-kral%C4%B1-Dan-Bilzerian-Karaba%C4%9F/136003

 

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın