İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Can Azerbaycan’da Karabağ Tv Yayın Hayatına Başladı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yayın yapan Karabağ Tv’nin (GARABAG TV) diasporada da izlenmesi yönünde çalışmalar başlattı. Ermeni diaspora ve lobbisine karşı savaş açan Karabag TV Türk dünyasını birliğe davet etti.

Ermenistan’da basın yayın organlarının Türkiye ve Azerbaycan’a yönelik yaptığı yanlı ve yanlış haberlerin önüne geçmek için Diaspora’ya da yayınlarının ulaşması yönünde dünyanın farklı ülkelerinden destek gördüklerini dile getiren Karabag Tv Genel yayın yönetmeni Doç.Dr. Zaur Aliyev, bu anlamda Diaspora’dan da destek gördüklerini aktardı.

Ermeni diasporası ve lobisinin her alanda kendilerini haklı göstermek üzere özelliklede medyada tarihi çarpıtarak, yalanlar söyleyip, insanları yanlış bilgilendirdiğinin altını çizen Aliyev, bu yapılan haksızlıklara dur demek için, Diaspora’dan izlenebilmek için bir çok kampanyalar düzenlediklerini ve bu çalışmalarını aralıksız devam ettirdiklerini ifade etti.

Kampanyanın başta Türkiye olmak üzere, Amerika, Almanya, Rusya, İspanya, Kanada, İsveç, Danimarka, Hollanda, Kuveyt, Kıbrıs, İsrail ve tüm Avrupa ülkelerinde hızla büyüdüğü vurgulandı


http://www.memleket.com.tr/can-azerbaycanda-karabag-tv-yayin-hayatina-basladi-1478693h.htm

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın