İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Demek ki, neymiş?

Tamer Korkmaz

Sam Amca’sına sığınan FETÖ’cü kaçak Adem Yavuz, Kilise’ye gidiyormuş: Çok ilgisini çekmiş, İncil derslerine katılıyormuş, keyifle izliyormuş! Kilise müdavimlerine hayranlıklarını ifade ediyor. Onlara “gâvur” denilmesinden dolayı da pek rahatsız!

Bu gidişle yakında boynuna “Haç” takarsa, şaşırmamak lazım…

ABD’ye kapılanmış bazı ağabeylerinin yaptığı gibi ismini de değiştirebilir: Mesela “Edım” yapabilir. Okunuşu böyle de, “Adam” diye yazılıyor. Ama, bu defa da şöyle bir problem var: Vatan haini Paralel Adem, “adam” değil!

*

Adem’in Locaefendi’si Fetullah, 1998’de Vatikan’ı ziyaret edip Papa İkinci Jean Paul’e bağlılıklarını sunmuştu…

“Papa 6. Paulus Cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan DİNLERARASI DİYALOG için Papalık Konseyi misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz” demişti!

Merhum Aytunç Altındal, vaktiyle Fetullah Gülen’in “Gizli Kardinal” olduğunu işaretlediğinde, yemediği laf kalmamıştı!

Fetullah’ın o ziyaretinden sekiz yıl kadar önce -1990 yılı sonunda- Vatikan’dan deklare edilmiş olan “Redemptoris Missio” başlıklı genelgede şöyle deniliyordu:

“Dinlerarası Diyalog, Papa’lığın bütün insanları Kilise’ye döndürme amaçlı misyonunun bir parçasıdır. Bu misyon, aslında Mesih’i ve İncil’i bilmeyenlere, diğer dinlere mensup olanlara yöneliktir…”

Demek ki, neymiş?

-Sam Amca’sının Adem Yavuz’u “Kilise’ye döndürülme yolundadır!”

Bu minvalde, 29 Temmuz 2018 tarihli Akit’te yayınlanan “Hainlerin Kilise Aşkı Deşifre Oldu” başlıklı haberi de not edelim:

“ABD’ye kaçan FETÖ’cülerin misyonerlik faaliyeti yürüten kiliselerle ortak programlar düzenlediğine” dair bir haberdi!

Aynı haberde “Fetullahçıların ABD’deki etkin Hahamlarla da ortak organizasyonlar yaptığı” anlatılıyordu…

Yirmi yıl önce Fetullah’ın Vatikan’da Papa ile buluşmasını sağlayan CIA mensubu Morton Abramowitz idi. Yahudi bir diplomat olan Abramowitz, 1989-1991 döneminde ise ABD’nin Ankara’daki büyükelçisiydi.

*

Şayet; medyamızdaki etki ajanlarının “hararetle istediği” yahut “sürekli talep ettiği” hadise gerçekleşirse yani Papaz maskeli CIA Ajanı Brunson serbest bırakılırsa…

FETÖ’cüler, en az -İslam düşmanlığında yarışan- Trump ve Pence kahpeleri kadar sevineceklerdir!

Dahası…

CIA Ajanı Andrew Craig Brunson’ın uçağa bildirilmesi; 15 Temmuz’daki 251 şehidimizin kemiklerini sızlatacaktır!

Sıfır Sıfır Yedi Brunson; FETÖ’nün 15 Temmuz 2016 darbe girişiminde CIA’in “Türkiye İstasyon Şefi” sıfatıyla sahadaydı, işin içindeydi. Bütün hücreleriyle darbe suçuna ortaktır. FETÖ ile bağlantısı ileri seviyededir, sistematiktir…

Bir de, ünlü simaların 15 Temmuz öncesinde Brunson’la gizli görüşmeleri var! Necip medyamız, nedense bunları hiç merak etmiyor. Demek ki, “şok” geçirmek istemiyorlar!

*

Son günlerde “Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne yönlendirme veya yamama gayretlerini” ibretle izliyoruz. Bunun için çaba sarf edenler de medyamızda ABD ve İsrail hesabına etki ajanı olarak görev yapanlar!

Mesela, Taha’giller “2017 referandumuna giderken AB ile büyük kavgalar yaşanmasını, AB’nin Haçlı İttifakı olduğunun söylenmesini” eleştirerek; “artık Türkiye’nin yönünü Avrupa Birliği’ne dönmesi gerektiğini” ısrarla işaretliyorlar…

Baronsal Gladio’cu Hedonist Ertuğrul da “Allah’ım, bir mucize mi oluyor? Yeniden AB yolculuğuna mı çıkıyoruz?” diye adeta sevindirik olmuş durumda!

Hani, şu 2015’te “Cenazemin Kilise’den kaldırılmasını istiyorum” diyen ve de şimdilerde “Papaz Andrew Brunson’ı Kurtarmak” filminde oynayan Amerikancı Ertuğrul!

Bunların putlaştırdığı Avrupa Birliği; evvela 17-25 Aralık 2013 darbesi, ardından da 15 Temmuz askeri darbesi başarılı olamadı diye “karalar bağlayan” Terör Destekçisi bir odaktır!

FETÖ ve de PKK’ya sistematik destek vermeye devam ediyorlar: İçerideki işbirlikçiler, bu duruma göz yummamızı istiyorlar!

*

Ayrıca, AB’nin bir “Hıristiyan Kulübü” olduğu hiç kimsenin kaçamayacağı bir gerçektir!

16 Nisan Referandumu’ndan bir ay kadar evvel -2017’nin Mart ayında- Avrupa Birliği liderlerinin başta Merkel olmak üzere Vatikan’da Papa Franciscus’un “huzurunda” el pençe divan vaziyette durduklarını unutmadık!

Hilal’e karşı “Haçlı Dayanışması”nı sergilemişlerdi!

Avrupa Birliği “Vatikan Ruhu” ile hareket ediyor…

Geçen yılki Vatikan buluşması da AB liderlerinin Papa’ya bağlı olduğunun ilanıydı: Ha, Vatikan’daki Papa da GLADIO’ya bağlıdır!

https://www.yenisafak.com/yazarlar/tamerkorkmaz/demek-ki-neymis-2046908

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın