İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hatay-Altınözü Sarılar Mahallesi Festivale Hazırlanıyor!

Hatay’da Ortodoks nüfusunun oldukça yoğun bölgelerinden olan Altınözü’nün Sarılar Mahallesi, büyük bir festivale hazırlanıyor. Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneğince hazırlanan festival kapsamında; çocuk etkinlikleri, tiyatro gösterileri, sürpriz sanatçılar ve Paskalya Halayları etkinlikleri yer alacak. Festival etkinlikleri öncesinde ise Sarılar Mahallesi Derneğinin açılış töreni gerçekleştirilecek.

Hatay ilinin Ortodoks nüfusunun oldukça yoğun olduğu bir bölge olan Altınözü Sarılar Mahallesi, dernekleşmenin ardından büyük bir festival etkinliğine imza atacak. 5-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival kapsamında, çocuk etkinlikleri, tiyatro gösterileri, sürpriz sanatçılar ve Paskalya Halayları etkinlikleri gerçekleştirilecek. Festival etkinlikleri öncesinde ise 3 Ağustos tarihinde Sarılar Mahallesi Derneğinin açılışı da törenle gerçekleştirilecek.

Altınözü Kaymakamına Ziyaret

Bu bağlamda, Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneğin Başkan ve Yöneticileri, geçtiğimiz günlerde Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’u ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Kosta Çiftçioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Mansuroğlu ve İdo Yamanoğlu, 5-6 Ağustos 2018 tarihinde Sarılar Mahallesinde düzenlenecek olan ‘Sarılar Mahallesi Festivali’ hakkında, Kaymakam Uygur ile fikir alışverişinde bulundular ve kendisini yapılacak olan festivale davet ettiler.

Kaymakam Bülent Uygur, Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Kosta Çiftçioğlu ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti ve kendilerine teşekkür etti.

Sarılar Mahallesinde Çalışmalar Sürüyor

Öte yandan, 5-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival etkinlikleri için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Dernek yöneticileri ve mahalle sakinleri, festivalde yöresel ürünleri de sergileyecek. Festival etkinlikleri süresince Nar Ekşisi ve Zeytin Yağı gibi el yapımı ürünler ile festivale özel tişört, maskot ve şapkalar da katılımcıların beğenisine sunulacak. (SAT-7 Türk/İlyas Edip TERBİYELİ-İskenderun)


http://haber.sat7turk.com/hatay-altinozu-sarilar-mahallesi-festivale-hazirlaniyor/

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın