İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Hak söyler iblisi amaç edinir

Mehmet Yuva / Aydınlık

“Hak kelam söyler iblisi amaç edinir” prensibine uygun hareket ettiklerini örneklerle ibraz ettik. Suriye sahasında zuhur ettikleri ilk lahzadan itibaren kim olduklarını ve esas görevlerini anlatmaya çalıştık. Başta Aydınlık ve az sayıda gazete bu örgütün karanlık ilişkilerini deşifre etti. Örgütün kurucusu İngiliz istihbarat subayı James Le Mesurier adlı kişinin derin bağlantıları ortaya kondu. Cankurtaran pozları veren örgüt üyelerin kamera arkasında pala, ağır silah, bubi bomba, füze ve elektronik iletişim araçları kullanımınacak kadar profesyonel asker oldukları teşhir edildi. Varlıklarına muhalefet edenleri acımasızca katleden, cesetleri üzerinde tepinen, fotoğraf çektiren sonra kendi cinayetlerinin video kliplerini çekip iblisi amaçları için kullandıkları kanıtlandı.

Gazeteci Banu Avar İngiltere, Soros, CIA bağlantılarını deşifre etti anlattı. Takvim gazetesinde yazan Ergün Diler 20 Nisan 2017’de, “Suriye’de kimyasal saldırıları Esad’ın değil Beyaz Miğferliler olarak tedavüle sokulan örgüt tarafından yapıldığını” Amerikalı kaynaklarına binaen yazdı. Diler, “Beyaz Miğferliler Soros tarafından yönlendirilir. İngiliz hükümetinin finanse ettiği, El Kaide’nin en zeki örgütüdür” demişti. AKUT Türkiye’deki eğitimlerini üstlenmişti. Bunların eğitimi ve teçhizatı için gereken milyonlarca dolar bütçeyi Ahmet Davutoğlu’nun Dışişleri Bakanlığı tarafından karşılandığı iddia edildi.

AKUT kurucusu ve Sözcü gazetesinde yazan Ali Nasuh Mahruki’den eğitim ve donatım sağladığı bu örgüt hakkındaki korkunç iddiaları öğrenmek istedik. “Suriye’de büyük insani işler yapıyor. Birçok can kurtarıyor” diye AKUT resmi sitesinde propagandasını yaptığı örgütün cinayet, adam kaçırma, azılı terör örgütü mensuplarını resmi araçlarıyla ülke dışına çıkarma, kimyasal gaz taşıma ve daha nice iddianın bilgisine haiz olup olmadıklarını sorduk. Dışişleri Bakanı Davutoğlu’ndan ne kadar para alındığını açıklamasını istedik. Halen konu hakkında kamuoyu bir resmi açıklama bekliyor.

BEYNELMİLEL OPERASYON

Kör Esad nefreti sebebiyle medyamız bu örgüt hakkında kör ve dilsiz ahraz oldu. Bu örgütün bir beynelmilel operasyon makinesi olduğunu göremediler. Aksine parlatma propagandasına katkıda bulundular. Televizyonlar, matbuat, politikacılar bunların sunduğu fotoğraflar ve videolar üzerinden toplum mühendislik çalışması yaptılar. Yalanları deşifre olunca “düşmanla savaşırken her şey mubah olur. Kuran’da bile savaşta mahir olun, tüm araçları kullanın diyor” dediler. Allah ve Kuran’ı yalanlarına ve cinayetlerine şahit tuttular. Peygamberlerin, Hz. Ali’nin, Hz. Ömer’in savaş esnasında ortaya koydukları örnek davranışları ellerinin tersiyle ittiler.

Reklamdan sonra devam ediyor
Esire, ağaca, yaşlıya, kadınlara, çocuklara, ölüye, girilen beldeye, evlerin mahremine, başka din, mezhep veya putperest topluluklara nasıl davranılacağı yüzlerce örnek ile sabitken zulümleri, kumpasları, şantajları ve yalanları için İslam ve Sünnetin içini boşalttılar. Keyfi istismar ettiler. Cüzdan her daim vicdanlarını satmaya yetti. Yüreklerini zehirlemiş olan Alevi nefreti sebebiyle dinin ve maddenin tüm yasalarını çiğnediler. Ülkelerine, komşu devletlere düşman En büyük iblislerin piyonu ve memuru oldular. Müslüman olduklarını iddia ettiler İngiltere, İsrail, ABD, Almanya, Kanada ve daha nice “gavur” devletin kılıcını salladılar.

Beyaz Miğferliler ismiyle tedavüle sokuldular. ELKAİDE, IŞİD, ELNUSRA, FETÖ kıssadan hisse İsrail-MOSSAD, ABD-CıA, İngiltere-M16, Almanya-BND, Kanada-CSIS, Suudi ve ABE istihbaratının kurduğu, kontrol ettiği bir beynelmilel operasyon örgütü olduğu tescillendi. Suriye’nin her yerinde zuhur ettiler. ABD NETFLİX şirketi sinema üzerinden bu kirli oyuna dahil oldu. Belgesel filmin yönetmeni Orlando Von Einsiedel’e Oscar ödülü verdiler. Filmin kameramanı Halid Hatib’in ödül töreni için Türkiye’den ABD’ye gitmek için İstanbul Konsolosluğu’ndan vize talebinde bulundu. Talebi ret edildi. Türkiye’de kaldı.

CLOONEY YİNE SAHNEDE

Belgesel filmin tanıtımını artist George Clooney yaptı. Lübnan asıllı ABD’li avukat Emel Clooney’in kocası. Yani şu “Türkler Ermenilere soykırım yaptı” iddialarını uluslararası mahkemelere taşıyan kadın. İsviçre’de Türkiye’yi savunan “Ermeni soykırımı Emperyalist bir yalandır” diyen Doğu Perinçek’e karşı emperyalist mahfilin avukatı. Ermeni kardeşlerimizi kirli ve karanlık projeleri için kullanan mahfilin sözcüsü aynı anda Beyaz Miğferliler ‘in kara propagandacısı. Sudan, Irak, Suriye, Libya yarın Türkiye velhasıl nerede operasyon yapıyorlarsa Ölüm Meleği Angelina, George, Emel, NETFLİX, Beyaz Miğferliler, FETÖ, PKK, IŞİD ve onlarca silahlı-sivil kara örgüt demokrasi, özgürlük, din, Allah, insan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları sahasında zuhur eder. Cüzdan uğruna vicdanlar katledilir.

Suriye Cumhuriyet müftüsü Dr. Hasan Bedrettin Hassun örgüt üyelerini savaş suçlusu olarak takip altına alma ve mahkemeye çıkartma talebinde bulunmuş. “Beyaz Miğferler üyeleri mülteci değildir savaş suçlusudur. Rusya ve Suriye hükümetlerinden Beyaz Miğferlileri, nerde olursa olsunlar takip etmelerini istiyorum. Beyaz Miğferliler, Duma ve diğer şehirlerde kimyasal silah kullandılar. Bu kişiler uzman kişilerdi ve çoğunun kimya alanında uzmanlığı vardı. Beyaz Miğferliler, sivillere karşı kimyasal madde kullandılar” dedi.

İsrail, ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, Suudi Hanedanlığı hemen devreye girdi yüzlerce örgüt mensubunu Suriye’nin Güneyinden Ürdün’e, İsrail’e taşıdılar. Orada önce istiflenecekler ardından çalıştıkları ülkelere göre ifraz edilip hizmet ettikleri ülkenin belirleyeceği yeni görev mekanlarına taşınacaklar. Aman Türkiyem dikkat. Bunlar Hak söyler iblisi amaç edinir.


https://www.aydinlik.com.tr/hak-soyler-iblisi-amac-edinir-mehmet-yuva-kose-yazilari-temmuz-2018

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın