İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PATRİK GENEL VEKİLİ CUMHURBAŞKANI’NI KUTLADI

EKSELANSLARI

SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

TÜRKİYE CUMHURBAŞKANI

ANKARA

 

Sayın Cumhurbaşkanımız;

Bugün yapılan seçimler Türkiyemiz’in demokrasi yürüyüşünde yeni bir aşamanın başlangıcı olmuştur. Yurttaşlarımızın gösterdiği sarsılmaz güven ve teveccüh sayesinde, Zat-ı Devletleriniz bu aşamanın tartışmasız lideri ve kahramanı konumundasınız. Ülkemiz demokrasisine çağ atlatmış bir lider olarak, yeniden seçilmenizi büyük bir memnuniyetle karşılıyor, Zat-ı Devletleriniz’i içtenlikle kutluyoruz.

Ülkemizde bugünkü seçimle artık uygulamasına tam anlamıyla geçilmiş olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Zat-ı Devletleriniz’in liderliğinde, bu yeni sistemle ülkemizdeki azınlıkların sorunlarının da daha ivedilikle aşılacağı umudunu taşıyoruz. Demokrasimizin kaydettiği gelişme, Zat-ı Devletleriniz için milli iradenin parlak tecellisi, toplumumuzun tüm kesimlerinin eşit yurttaşlık haklarıyla, herkesin hakkının ve hukukunun ayrımcılık olmaksızın güvence altında olduğunun güvencesi addetmekteyiz.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız;

Bu büyük seçim zaferi sonrasında Sizleri en içten dileklerimizle bir kez daha kutluyoruz. Ruhanilerimizin ve cemaatimizin dualarının Sizlerle olduğunu bilmenizi isteriz.

 

Allah yardımcınız olsun.

BAŞEPİSKOPOS ARAM ATEŞYAN

TÜRKİYE ERMENİLERİ PATRİK GENEL VEKİLİ


http://www.turkiyeermenileripatrikligi.org/site/patrik-genel-vekili-cumhurbaskanini-kutladi/

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın