İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kaymakçı Pando (Pando Şestakof) Kimdir | Neden Öldü?

İstanbul Beşiktaş çarşısında mavi tahta camekanı ile eski mahalle bakkallarını andıran bir dükkanda manda kaymağı, yoğurt, süt ve yumurta satan Kaymakçı Pando (Pando Şestakof) hayatını kaybetti. Kaymakçı Pando’nun ölümü sevenlerini derinden etkiledi. Peki Kaymakçı Pando (Pando Şestakof) kimdir?

278482

Kaymakçı Pando olarak bilinen Pando Şestakof İstanbul, Beşiktaş çarşısında mavi tahta camekanı ile eski mahalle bakkallarını andıran bir dükkanda manda kaymağı, yoğurt, süt ve yumurta satan tontiş bir amcadır. Kaymakçı Pando henüz sebebini bilmediğimiz bir nedenden ötürü bugün hayatını kaybetti. Kaymakçı Pando (Pando Şestakof)’un ölümü tüm sevenlerini ve dükkan hayranlarını derinden yaraladı. Peki Kaymakçı Pando kimdir? Hayranları, sevenleri onu nasıl tanımlıyor?

KAYMAKÇI PANDO (PANDO ŞESTAKOF) KİMDİR?

Kaymakçı Pando abimizin dükkanını ilk keşfedenler hazine bulmuş gibi seviniyordu. İstanbul Beşiktaş çarşısında küçük samimi bir kahvaltıcı dükkanı olan Pando, taze kaymağın üzerine bal akıtarak tazecik ekmeklerle müşterilerine yaptığı servis, etrafa yaydığı enerji ve samimiyet büyük kitlelerce sevilmiş ve vazgeçilmez olmuştur.

kaymakci3-1Beşiktaş’ın simge isimlerinden Kaymakçı Pando bugün henüz bilmediğimiz bir nedenden ötürü hayatını kaybetti. Cenaze töreni Perşembe günü, Feriköy, Bulgar Mezarlığı Kilisesi’nde düzenlenecek.

kaymakci

Sevenleri Kaymakçı Pando’yu: “Siz çay isterseniz getirmez asla. Beklersiniz ki fark etsin, o zaman hemen tazeler çayı. O sıradan bir kaymakçı değildir, sabrı öğretir müşterisine….. Adabı vardır Pando’nun. Her defasında başka ücret alır, iktisat öğretir insana.” ifadeleriyle tanımlıyor. Ne kadar aksi huysuz bir ihtiyar da olsa samimiyeti ve etrafa yaydığı enerji sayesinde ölümü büyük bir kitleyi derinden etkiledi.


https://www.bolgegundem.com/kaymakci-pando-pando-sestakof-kimdir-neden-oldu-412981h.htm

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın