İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Korsan Kilise-2’nin de tabelası söküldü

Çiğli Güzeltepe’de iki katlı binayı korsan kiliseye dönüştüren İsevi Topluluklar Derneği’nin Karataş’taki merkezini de korsan kiliseye çevirdiğini ortaya çıkaran Yeni Asır’ın manşeti yankı buldu. Dernek yetkilileri, haberin ardından Karataş’taki binalarının girişindeki ‘kilise’ tabelasını söktü. Kapıda sadece İsevi Topluluklar Derneği tabelası yer aldı. Bölge sakinleri konuyu gündeme getiren Yeni Asır’a teşekkür etti. Çiğli’deki korsan kilise de Yeni Asır’ın haberinin ardından ilçe belediyesince mühürlenmişti.
Dernek daha sonra bu binaya da dernek temsilciliği tabelasını asarak gerekli izinleri aldıktan sonra binayı yeniden faaliyete geçirmişti.

Yeni Asır’ın 2 Eylül’de manşetinden verdiği Çiğli’de Smyrna isimli bir korsan kilise açıldığı haberlerini okuyan bir vatandaş, telefonla ihbarda bulundu. Vatandaş, mühürlenen kiliseyi açan derneğin merkezinin bulunduğu Karataş’ta da bir apartman dairesini bu şekilde kiliseye çevirdiğini söyledi. Yeni Asır, ihbar üzerine söz konusu adrese gitti. 7 katlı bir apartmanın zemin katındaki İsevi Topluluklar Derneği’nin merkezinin kapısına da yoldan geçen herkesin görebileceği şekilde ‘Karataş Kilisesi’ tabelası asıldığı görüldü. Yeni Asır’ın bunu da haber yapmasının ardından ikinci kez ‘kilise’ levhası sökülerek kapıya derneğin adının yazdığı tabela asıldı.

FATİH ŞENDİL

 

https://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/10/13/korsan-kilise-2nin-de-tabelasi-sokuldu

İlk yorum yapan siz olun

Bir Cevap Yazın