İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermeni Vatandaşlar Şehitler Tepesi’nde

Şişli Spor Kulübü Başkanı Alen Tekbıçak ve İstanbul’da Ermenice Yayın Yapan Luys Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Şahnur Kazancı öncülüğünde bir grup Ermeni, Şehitler Tepesi’ne çiçek bırakıp şehitleri andı. Şişli Spor Kulübü olarak 75 yıldır Türkiye’de faaliyet gösterdiklerini söyleyen Tekbıçak, “Bu terör saldırısını lanetliyoruz. Üzüntümüz çok büyük. Bu acıların tekrar yaşanmaması diliyoruz. Tüm Türkiye’nin başı sağolsun” dedi.

“ERMENİLER OLARAK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”
Luys Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Şahnur Kazancı da Ermeni cemati olarak üzüntülerinin büyük olduğunu söyleyerek,”Burada doğduk. Bu vatanın bölünmez parçasıyız bizler. Acımız büyük. Hergün bu haberleri duymaktan gözyaşlarımızı tutamaz hale geldik. Çok üzüntülüyüz. Ermeni toplumu olarak devletimizin her zaman yanındayız”dedi.
‘GAVUR’ SÖZÜNE TEPKİ
Teröre tepki gösterilirken kullanılan ‘gavur’ kelimesinin kendilerini çok üzdüğünü söyleyen Kazancı,”Biz artık bu kelimeden çok rahatsız oluyoruz. Böyle bir söylemi üzüntüyle karşılıyoruz. Herkes bilsin ki, sonuna kadar bağlılığımız devam edecektir. Bir sürü sıkıntılar yaşamış olsak da birlik olma zamanı. Acının, dili, dini, milleti olmaz. Bu terör olaylarına artık yeter diyorum”şeklinde konuştu.
– İstanbul

Yorumlar kapatıldı.