İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Ermenistan, en yaratıcı 20 ülke arasında

18-19 tarihleri arasında Ermenistan’ın Dilijan kentinde “2018 Ermenistan: En yaratıcı 20 ülke arasında” başlıklı inovasyon iş forumu gerçekleştirildi.Ermenistan’ın Ulaştırma, Haberleşme ve Bilişim Teknolojiler Bakanlığı Basın Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre etkinlik, tartışmalar, temaslar sayesinde Ermenistan’ın inovasyon alanındaki meydan okumaları ortaya çıkarmayı ve bunları atlatma yöntemlerini tartışmayı hedefliyor.

Forma katılan Ulaştırma, Haberleşme ve Bilişim Teknolojiler Bakan Yardımcısı Gagik Tadevosyan konuşma yaparken forumun, inovasyon alanındaki  temsilcileri bir araya getirme, var olan sorunlarını birlikte tartışma ve işbirliği formatları planlama açısından çok büyük önemi taşıdığını vurguladı.
Tadevosyan, bilgi teknolojileri, inovasyon ve iş projeleri öneren firmaların yenilikçi önerileri hayata geçirmesini desteklemek gerektiğini duyurdu. Tadevosyan, Ulaştırma, Haberleşme ve Bilişim Teknolojiler Bakanlığı’nın bilgi teknolojileri alanında yürütülen bütün çalışmaları düzenli olarak sürdürmeye yönelik çalıştığını bildirdi.
“2018 Ermenistan: En yaratıcı 20 ülke arasında” inovasyon iş forumuna  ABD’den, Rusya’dan, Bulgaristan’dan İsrail’den Gürcistan’dan uluslararası şirketlerin 200’e yakın temsilcisi katıldı.
Kaynak:   Ermenihaber.am

Yorumlar kapatıldı.